Ήδη από χτες, Τρίτη, κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι οι διαπραγματεύσεις της Ελένης Μενεγάκη με το Mega οδηγούνται σε αδιέξοδο. Η απόφασή της να μη βγει στον αέρα η εκπομπή της εξαιτίας της απεργίας, τη στιγμή που η Ελεονώρα Μελέτη και η Δανάη Μπάρκα ήταν κανονικά στο πόστο τους, δημιούργησε υποψίες. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι αρκετά μέλη της ομάδας της ανήκαν στην ΕΣΗΕΑ άρα έπρεπε να απέχουν, αν και σε ανάλογες περιπτώσεις δεν είχε συμβεί το ίδιο.

Πηγή μέσα από το κανάλι επιβεβαιώνει ότι η Ελένη Μενεγάκη απάντησε αρνητικά στην πρόταση του καναλιού σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου της που λήγει το καλοκαίρι. Η ίδια είχε κάνει πριν από λίγο καιρό ραντεβού με τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού, Κώστα Σούσουλα χωρίς όμως εκείνη να συμφωνήσει αμέσως.

Ουσιαστικά το κανάλι περίμενε όλο αυτό το διάστημα την απάντησή της, ένα διάστημα που συνοδεύτηκε από μία ξαφνική τάση χαρούμενης εξωστρέφειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι πληροφορίες μας λένε πως η άρνησή της είχε να κάνει περισσότερο με τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου της και όχι με τη μετακίνησή της στην πρωινή ζώνη, κάτι που όντως της είχε προταθεί ως εναλλακτική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας zappit, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την απόφασή της στους στενούς συνεργάτες της σήμερα ώστε να μπορέσουν να κάνουν από τώρα διαπραγματεύσεις για την επόμενη σεζόν. Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι μίλησε -με μεγάλη ψυχραιμία και χαλαρότητα- στο πάνελ της αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής και στη συνέχεια η αρχισυντάκτρια Ελένη Γελαλή κατευθύνθηκε στα γραφεία για να απευθυνθεί στην υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής.

Η αιφνίδια αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega μετά από τρία χρόνια, σημαίνει για πολλούς ότι ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην πρωινή ζώνη μαζί με τον πρώην σύζυγό της. Εκείνη μάλιστα δεν κρύβει την επιθυμία της να έχει δίπλα της τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Άρη Καβατζίκη, με τους οποίους ήταν μαζί και στο παλιό Mega.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η περιπέτεια που έζησε με τον γιο της στο Λονδίνο πριν από χρόνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ