Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση για το τηλεοπτικό διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με το Mega. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από έναν χρόνο αποχής από τα τηλεοπτικά, επέστρεψε με μεσημεριανή εκπομπή στο Mega και τώρα, έπειτα από 3 χρόνια, φαίνεται πως είναι έτοιμη για νέα τηλεοπτική παύση.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την Τετάρτη 17/4 στους συνεργάτες της ότι την επόμενη σεζόν δεν θα είναι στον σταθμό καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό της.

Αμέσως, μετά την είδηση της λήξης της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με το Mega, ξεκίνησαν οι φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της. Στις προτάσεις μάλιστα που αναμένεται να δεχθεί ακούστηκε και το όνομα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Σύμφωνα, ωστόσο, με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ.

«Επικοινώνησα με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού και μου το διέψευσε κατηγορηματικά. Δεν έχει γίνει κάποια πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη. Το κανάλι θέλει να κρατήσει ένα πιο ενημερωτικό προφίλ», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια, μάλιστα αναφέρθηκε πως το επικρατέστερο σενάριο είναι μια συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη στον ANT1 και ίσως όχι σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Το παρασκήνιο του διαζυγίου με το Mega

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ