Πριν από λίγες μέρες ένα χιουμοριστικό video που ανήρτησε ο Ηλίας Ψινάκης στο Instagram του με τον Χρήστο Μάστορα και τον μάνατζέρ του, Γιάννη Κουτράκη ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν τα σενάρια που τον θέλουν να μπαίνει στο X Factor σε ρόλο έκπληξη.

Παρόλο που το Mega δεν είχε επιβεβαιώσει ότι ο Ηλίας Ψινάκης θα έχει κάποιο ρόλο στο επόμενο live, το ρεπορτάζ του okmag έλεγε πως ο γνωστός μάνατζερ θα βρεθεί στην πρόβα τζενεράλε της Παρασκευής και εκεί θα οριστικοποιηθεί ο ρόλος του.Το πιο πιθανό είναι να έχει μια θέση guest στην κριτική επιτροπή, αφού το concept του παιχνιδιού επιτρέπει να βρίσκονται και μη τραγουδιστές ως κριτές.

Και όπως όλα δείχνουν είναι πια επίσημο ότι ο Ηλίας Ψινάκης θα βρεθεί στο X Factor, από την Κυριακή, όπου ξεκινούν και τα live.  Η είδηση επιβεβαιώθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Εκείνος που τον έπεισε για αυτό το project ήταν ο Χρήστος Μάστορας και η κάμερα της εκπομπής «Ελένη», τον πέτυχε στα παρασκήνια, μαζί με τους υπόλοιπους κόουτς.

«Ο Χρήστος με έπεισε, μου είπαν ότι θα είμαι στο πρώτο live και τους είπα ότι θα πρέπει να φοράνε όλοι σμόκιν. Είναι τέσσερις ταλαντούχοι άνθρωποι που με το ταλέντο τους μπορούν να εμπνεύσουν τους υπάρχοντες και να βγάλει το X Factor, αν το έχει κανείς μέσα του», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ηλίας Ψινάκης γνωρίζει τον παρουσιαστή του X Factor, Αντρέα Γεωργίου από το ξεκίνημά του στο πρώτο Dream Show του Alpha, όπου είχε βγει νικητής.

Αρκετοί επίσης θυμούνται ότι είχαν γίνει καλοί φίλοι με τον Στέλιο Ρόκκο ήδη από το μακρινό 1999, που τραγουδούσε στο Bio Bio με τον Σάκη Ρουβά και είχαν κυκλοφορήσει το επιτυχημένο ντουέτο «Όσο έχω εσένα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ