Τα γενέθλιά του στη Ρώμη γιόρτασε φέτος ο Ηλίας Ψινάκης. Με λίγους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ταξίδεψε ως την ιταλική πρωτεύουσα και πέρασε τα γενέθλιά του σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της αιώνιας Πόλης. Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει, μάλιστα και τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που του έστειλαν με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο.

Ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στο ξενοδοχείο Hassler Roma δίπλα στα Ισπανικά Σκαλιά και έκανε μια ανάρτηση για να ευχαριστήσει τους διαδικυακούς του φίλους στα social media.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και έναν έναν ξεχωριστά για τις υπέροχες, γεμάτες αγάπη ευχές σας φίλοι μου για τα γενέθλια μου«, ανέφερε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Ψινάκης.

Και ακολούθησε και ένα video με την τούρτα για τα γενέθλιά του και τον χιουμοριστικό τρόπο που σχολίασε ο ίδιος τα φετινά του γενέθλια.

«Αγαπημένοι μου φίλοι. Φέτος γιόρτασα τα γενέθλια μου στην “αιώνια πόλη” λόγω ηλικίας με πολύ λίγους φίλους. Του χρόνου πρώτα ο Θεός θα σας καλέσω να τα γιορτάσουμε στο Καιάδα όλοι μαζί ως είθισται, γιατί εκεί πετούσαν τους γέρους στην αρχαιότητα», έγραψε στην ανάρτησή του.

Δείτε το μήνυμα του Ηλίας Ψινάκη για τα γενέθλιά του:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ