Για ένα ακόμη βράδυ Σαββάτου το Chart Show επέστρεψε με ένα μεγάλο μουσικό πάρτι και πολλές εκπλήξεις. Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει τους 30 πιο επιτυχημένους ερμηνευτές του έρωτα της τελευταίας εικοσαετίας και έδωσε μια επική απάντηση για το τι ακούει εκείνη όταν είναι ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα, μαζί με τη γνωστή ερμηνεύτρια και οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος που αποκωδικοποιούν τη γλώσσα του έρωτα μέσα από τη μουσική και μοιράζονται τα μυστικά της επιτυχίας των ερμηνευτών του.

Μιλώντας, λοιπόν, στην αρχή του μουσικού show για τον έρωτα η Δέσποινα Βανδή ρώτησε τον Γιώργο Αρσενάκο αν όταν είναι ερωτευμένος ακούει ένα συγκεκριμένο καλλιτέχνη.

Όταν εκείνος της έκανε την ίδια ερώτηση, η απάντηση της Δέσποινας Βανδή ήταν επική, καθώς του είπε ότι ακούει «Βανδή».

Με το συναίσθημα να ενισχύεται από τη δύναμη της μουσικής, ο έρωτας εκφράζεται ως απόλυτος, εκρηκτικός, νοσταλγικός, ανεκπλήρωτος ή σκληρός, αλλά πάντα κυρίαρχος στα τραγούδια της ρομαντικής αγάπης!

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα μας ταξιδέψει μουσικά στον έρωτα και τα συναισθήματα που διεγείρει. Στη μουσική σκηνή του Chart Show όμως ανεβαίνουν και οι (με αλφαβητική σειρά): Βαλάντης, Γιάννης Γρόσης, Ηρώ, Βίκυ Καρατζόγλου, Κατερίνα Στανίση, Άγγελος Τσίγας, Θοδωρής Φέρρης

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται την Αντιγόνη Βιντιάδη, τον Βασίλη Φουρτούνη, και τον Μάριο Ψιμόπουλο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι για ακόμη μια φορά, η Δέσποινα Βανδή είναι εντυπωσιακή. Αυτή τη φορά, με την βοήθεια της στυλίστριάς της, Χρυσάνθη Θωμάτου, η σταρ επέλεξε ένα στραφταλιζέ φόρεμα στον τόνο της μέντας με την υπογραφή της Κύπριας σχεδιάστριας μόδας, Έφης Παπαϊωάννου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ