Μια ακόμη μοναδική βραδιά επιφυλάσσει το αγαπημένο μουσικό πρόγραμμα του Mega, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στις 21.00, με τη Ρούλα Κορομηλά να καλωσορίζει δύο από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές, τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη. Η εγγραφή της εκπομπής έγινε λίγες μέρες πριν από το ατύχημα που είχε ο Χρήστος Δάντης.

Οι δημοφιλείς ερμηνευτές, που εμφανίζονται μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη και την Αθηνά Πολίτη στο Αυτοκίνηση 22 Club στο Μαρούσι, υπόσχονται να ανεβάσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη μαζί με τους συνεργάτες τους και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους.

O Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο DJ Valentino, ο Λευτέρης Πανταζής, η Βάνα Μπάρμπα και ο Μάριος Καπότσης με την οικοδέσποινα της εκπομπής Ρούλα Κορομηλά.

Στα highlights της εκπομπής είναι το ντουέτο του Λευτέρη Πανταζή με την Αθηνά Πολίτη, η συγκλονιστική ερμηνεία του Χρήστου Δάντη της επιτυχίας του «Το παλιό μου παλτό» αλλά και η συγκινητική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Παντελίδη, ο οποίος εκτός από δικά του τραγούδια ερμηνεύει και αξέχαστες επιτυχίες του πρόωρα χαμένου αδελφού του, Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια, στις 18 Φεβρουαρίου 2016, έφυγε από τη ζωή.

Ο DJ Valentino, η Ρούλα Κορομηλά, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μάριος Καπότσης, η Ζωή Κρονάκη, η Βάνα Μπάρμπα, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς και ο Κώστας Καζάκας.

Αγαπημένοι φίλοι του Λευτέρη Πανταζή και του Χρήστου Δάντη τους πλαισιώνουν και βάζουν την ξεχωριστή υπογραφή τους στη βραδιά, ενώ μοιράζονται και άγνωστες ιστορίες μαζί τους.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ