Ατύχημα για τον τραγουδιστή Χρήστο Δάντη. Η σύντροφός του Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία έχει μόλις λίγες ημέρες που επέστρεψε από το Survivor All Star βρίσκεται στο πλευρό του. Αργά το βράδυ της Τρίτης ενημέρωσε με ανάρτησή της στο Instagram τους θαυμαστές του Χρήστου Δάντη ότι λόγω ενός ατυχήματος δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη του εμφάνιση. Όπως εξήγησε ο Χρήστος Δάντης χτύπησε στα πλευρά.

«Εκ μέρους του συντρόφου μου, Χρήστου Δάντη, ζητούμε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινή του εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του και όπως φαίνεται δε μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη», ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για το ατύχημα του Χρήστου Δάντη.

(Instagram/asixatz_)

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του Survivor ανήρτησε ένα στιγμιότυπο όπου κρατά το χέρι του συντρόφου της. «Πιστεύω στη δύναμή σου. Όλα καλά θα πάνε. Είμαι δίπλα σου», έγραψε.

(Instagram/asixatz_)

Ο Χρήστος Δάντης βρισκόταν στην Κοζάνη όπου πραγματοποιούσε συναυλία στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη Θεσσαλονίκη για την εμφάνισή του σε γνωστό κλαμπ στα Λαδάδικα. Όπως ανέφεραν στο «Πρωινό μας» ο Χρήστος Δάντης έπεσε σε μια «τάφρο» που υπήρχε δίπλα στη σκηνή και τραυματίστηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ