Μία ανάσα πριν από την τελική πεντάδα, ο Χριστόφορος Κατσιάνας αποχώρησε από το MasterChef. Παρόλα αυτά ο ίδιος λέει ότι έφυγε την καλύτερη στιγμή, καθώς ήταν μια πολύ ευχάριστη δοκιμασία με τους συγγενείς των παικτών να βρίσκονται στο πλατό.

«Δεν περίμενα ότι θα φτάσω μέχρι εδώ. Πολύς καιρός. Πίστευα ότι θα φύγω τότε με τον Νίκο», ανέφερε χαρακτηριστικά και δήλωσε ότι με τα παιδιά έγιναν οικογένεια.

Παράλληλα, ο Χριστόφορος Κατσιάνας αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του στο MasterChef. «Μια δύσκολη στιγμή ήταν όταν ξαναγύρισα στο MasterChef. Εκείνη την εβδομάδα που έλειπα, γιατί έγινε εκείνο το ψιλομπάχαλο στο σπίτι. Όταν έφυγα , έφυγα χαρούμενος, είχα με όλους καλή σχέση. Έγιναν πάρα πολλά. Κατάλαβα ότι άλλαξαν πολλά πράγματα. Ήταν λίγο δύσκολη η προσαρμογή πάλι. Με τον καιρό κι εγώ άρχισα να αλλάζω, δεν ήταν εύκολο.»

Επιπλέον, στην εκπομπή εμφανίστηκε και η μητέρα του Χριστόφορου, οποία στο MasterChef έκλεψε τις εντυπώσεις. «Θαυμάζω πολύ τη μητέρα μου. Την έχω πολύ ψηλά. Έχει μεγαλώσει 5 παιδιά», ανέφερε μεταξύ άλλων για εκείνη.

5 tweets για την αποχώρηση του Χριστόφορου από το MasterChef

Οι χρήστες του Twitter επισήμαναν ότι πάντα αντιμετώπιζε τα πράγματα με χαμόγελο και στάθηκαν στα λόγια του κατά την αποχώρηση: «Δεν νιώθω ότι έχω χάσει. Έχασα όταν έχασα τον αδερφό μου. Από εκεί και πέρα για εμένα κάθε ημέρα είναι είναι νίκη. Κερδίζω. Μαθαίνω. Προχωράω. Επιβιώνω. Αγαπάω» είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ