Με ένα ξεχωριστό και αγαπημένο θέμα επέστρεψε η Δέσποινα Βανδή με το Chart Show το βράδυ του Σαββάτου 7/5. Τα 30 καλύτερα ντουέτα όλων των εποχών συγκεντρώθηκαν σε μια εκπομπή με ωραίες ερμηνείες και guest εμφανίσεις και ξεσήκωσαν το τηλεοπτικό κοινό. To hashtag του #ChartShow έγινε για ένα ακόμη Σαββατόβραδο trend και τα σχόλια στο Twitter δεν είχαν τέλος.

Στη σκηνή βρέθηκαν μερικά από τα πιο αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Music Expert Γιώργο Αρσενάκο, αλλά και τον Chart Expert Πέτρο Δραγουμάνο μοιράστηκαν παρασκήνιο και ιστορίες από ντουέτα που άφησαν παρακαταθήκη στη μουσική βιομηχανία και μας εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο δημοφιλή στο κοινό.

Κάτι μαγικό συμβαίνει όταν δύο φωνές ενώνονται για να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι. Δύο ψυχές που συντονίζονται στους ήχους μίας μελωδίας, με τη μία να συμπληρώνει την άλλη: ο ορισμός της χημείας. Γι’ αυτό και τα ντουέτα αποτελούν ουσιαστικό μέρος της επιτυχίας πολλών μουσικών καλλιτεχνών αλλά και αφήνουν ανεξίτηλο το σημάδι τους στην καρδιά των ακροατών.

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε την Αλίνα Κωτσοβούλου και τη Μαρία Νικόλτσιου, ενώ στη μουσική σκηνή τραγούδησαν οι (με αλφαβητική σειρά): η Ήβη Αδάμου, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Κώστας Καραφώτης, η Κωνσταντίνα, η Μαντώ, η Τάνια Μπρεάζου, η Εβελίνα Νικόλιζα, η Κατερίνα Ντίνου, η Ιλένια Ουίλιαμς, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Δείτε τα 10 καλύτερα σχόλια στο Twitter για το Chart Show:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ