Οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε από το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Η Απολλεών επισήμανε πως σιχαίνεται τα ψέματα και κατηγόρησε τη Γεωργία για ψέματα εις βάρος της. Από την πλευρά της η Γεωργία συνέχισε να υποστηρίζει όσα ανέφερε στο προηγούμενο επεισόδιο και να λέει πως πίσω off camera η Απολλεών αντιδρά για τις βαθμολογίες.

«Αντιμετωπίζω μία περίεργη κατάσταση και θέλω να είμαι ουδέτερη ως προς οποιαδήποτε κοπέλα. Θα μιλήσω για την εικόνα κι όχι για οτιδήποτε άλλο τελεία. Κάτι που σιχαίνομαι στη ζωή μου είναι το ψέμα. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» ανέφερε η Απολλεών. Από την πλευρά της η Γεωργία υποστήριξε ότι την έχει πιάσει να της πει για τις βαθμολογίες.

«Ποτέ δεν σε έχω πιάσει γιατί μου είναι αδιάφορο το τι λες έξω. Εδώ μέσα με ενδιαφέρει, έξω δεν με νοιάζει, λήγει το παιχνίδι. Και μην λες ψέματα» συνέχισε αποκρίθηκε η Απολλεών.

«Δεν λέω ψέματα, εσύ με συκοφαντείς αυτήν τη στιγμή» απάντησε η Γεωργία.

Στη συνέχεια του My style rocks η Απολλεών μίλησε για το γεγονός ότι υπάρχει κορεσμός καθώς είναι πολλές ώρες μαζί τα κορίτσια τονίζοντας τη διαφορετικότητα των χαρακτήρων. «Δεν έχω πιάσει άνθρωπο πίσω να πω οτιδήποτε. Τόσο καιρό δεν μιλούσα. Δεν θέλω να είμαι χάπατο. Είμαι μονη μου εδώ πέρα. Δεν έχω παρέες. Αυτή είμαι. Δεν κάνω πια έκπτωση στα συναισθήματά μου», είπε μεταξύ άλλων ξεσπώντας. Η ένταση ανάμεσα σε εκείνη με τη Γεωργία κλιμακώθηκε και πάλι.

Τα αίματα «άναψαν» και πάλι στη συνέχεια με τη Διονυσία να παίρνει μέρος στην κόντρα. Συγκεκριμένα, η Διονυσία υποστήριξε ότι ισχύουν οι κατηγορίες για την Απολλεών και τη συμπεριφορά της πίσω από τις κάμερες, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη της παίκτριας. Στη συζήτηση επενέβη και η Γεωργία και η ένταση κλιμακώθηκε ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργία Μπαχούμη: Το παιδί που μεγαλώνει μόνη της και η πιο «δυνατή» της στιγμή στο My Style Rocks

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ