Για τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες αναφορικά με τη διαφορά ηλικίας που έχει από τη σύζυγό του μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην οικογένειά του και φάνηκε να έχει ενοχληθεί με τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει. Ο Αποστόλης Τότσικας μάλιστα ανέφερε ότι «θεωρεί βλαχιά να ασχολέιται κάποιος με τη διαφορά ηλικίας» σε ένα ζευγάρι.

«Ήθελα από πολύ μικρός να κάνω οικογένεια αλλά η Ρούλα είναι ο άνθρωπος στον οποίο δένεις το καράβι σου, ήταν το λιμάνι μου. Πριν γνωρίσω τη Ρούλα είχα το ένστικτο, τώρα έχω το ένστικτο και τη Ρούλα να με βοηθάνε. Ήταν καταλυτής στη ζωή μου. Βρεθήκαμε πρώτη φορά σε φωτογράφιση και μετά ξαναβρεθήκαμε δύο χρόνια μετά και γίναμε ζευγάρι.

Το ότι σχολιάστηκε η διαφορά ηλικίας μας το θεωρώ τραγικό. Δεν ένιωσα κάτι. Οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ, το θεωρώ γελοίο να συζητάς κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Αποστόλης Τότσικας δήλωσε: «Να στο πω και ωμά, το θεωρώ βλαχιά να ασχολείται κάποιος με τέτοια πράγματα εν έτη 2000 και βάλε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε στο Znews όσα αποκάλυψε ο Αποστόλης Τότσικας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ