Ένα ψυχαγωγικό talk show, που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ στη ΕΡΤ, ετοιμάζουν οι συντελεστές της εκπομπής του Κωστή Μαραβέγια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr,  «η διασκεδαστική εκπομπή» – όπως αρέσει στον τραγουδοποιό να την αποκαλεί- θα έχει κέφι, πολύ παιχνίδι, γέλια και όμορφες εκπλήξεις τόσο για τους καλεσμένους όσο και για το κοινό που θα βρίσκεται στο νέο talk show της κρατικής τηλεόρασης.

Το σκηνικό είναι ήδη έτοιμο, ένα  ατμοσφαιρικό loft, με θέα την βραδινή πόλη και θα  χωρίζεται σε τρία μέρη. Ο χώρος της μπάντας που έχει δημιουργηθεί είναι έτοιμος να ταξιδέψει μουσικά το τηλεοπτικό κοινό με τον Κωστή Μαραβέγια να είναι έτοιμος να υποδεχθεί λαμπερούς καλεσμένους που θα τραγουδούν και θα συμμετέχουν στα happenings.

Σε μια γωνιά, ο χώρος των συνεντεύξεων και των εκπλήξεων στους καλεσμένους. Για το κοινό που θα βρίσκεται στην εκπομπή και θα έχει ενεργό ρόλο, έχει δημιουργηθεί μια ειδική εξέδρα, όπου τόσο ο παρουσιαστής όσο και οι καλεσμένοι θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους θαυμαστές τους και να τους βάζουν σε δοκιμασίες.

O παρουσιαστής είναι ενθουσιασμένος με το νέο αυτό εγχείρημα και θέλει η καλή ενέργεια και διάθεση που θα δημιουργείται στο πλατό, να διασκεδάζει και το τηλεοπτικό κοινό του Σαββατόβραδου. Τόσο οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ όσο και οι ιθύνοντες της εκπομπής είναι εντυπωσιασμένοι με τον ζήλο και την αγάπη που δείχνει ο Κωστής Μαραβέγιας για το νέο του ρόλο. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr o τραγουδοποιός αυτή την περίοδο βρίσκεται στα νησιά του Αιγαίου όπου έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για την νέα του ψυχαγωγική εκπομπή -πρόσφατα εθεάθη στην Τήνο ενώ επόμενος σταθμός είναι η Σύρος.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ