Ο Κωστής Μαραβέγιας, όπως είχε γράψει πρώτο το Ζnews, θα αναλάβει εβδομαδιαία εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα στην ΕΡΤ1. Η εκπομπή  θα είναι ένα μουσικό ταξίδι προσαρμοσμένη στην προσωπικότητα του τραγουδοποιού και σε τίποτα δεν θα θυμίζει άλλες μουσικές εκπομπές.

Η παραγωγός της εκπομπής Βίκυ Λάσκαρη που για δεκαετίες έχει βάλει την υπογραφή της σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες σήμερα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, φωτογραφίες, από την πρώτη συνάντηση των συντελεστών της νέας εκπομπής.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, είναι ενθουσιασμένος με το νέο του εγχείρημα και βάζει την δική του πινελιά στο νέο του τηλεοπτικό σπίτι, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες όλοι είναι ενθουσιασμένοι με τον παρουσιαστή και την διάθεση του να προσφέρει όπου μπορεί για το καλύτερο αποτέλεσμα της  εκπομπής του. 

Αρχισυντάκτης της εκπομπής θα είναι ο Νίκος Τιλκερίδης, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης και των ντοκιμαντέρ. Η εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει εξωτερικά γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι ώστε όλα να είναι έτοιμα για την πρεμιέρα τον Οκτώβρη, στην ΕΡΤ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ