Ηχηρή αποχώρηση από τη «Φάρμα» του ANT1 λίγο πριν από την έναρξη του ριάλιτι. Μπορεί οι μηχανές να είναι στα φουλ και οι προετοιμασίες να συνεχίζονται πυρετωδώς. Ένας καβγάς, όμως, στάθηκε η αφορμή για την αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη από το παιχνίδι.

«Η Φάρμα» με τον Σάκη Τανιμανίδη επιστρέφει τον Δεκέμβριο στον ΑΝΤ1 για τον δεύτερο κύκλο της και υπόσχεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη. Δεκαοκτώ παίκτες θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν αλλάζοντας τον τρόπο ζωής τους. Σκοπός τους να αναμετρηθούν με τη δύναμη της φύσης. Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα ωστόσο φαίνεται πως έφυγε από το ριάλιτι πριν ακόμη να αρχίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag. ο Σταμάτης Γαρδέλης αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρότζεκτ.

Αν και η τηλεοπτική του επιστροφή του Σταμάτη Γαρδέλη είχε γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης κι εκείνος είχε δεχθεί την πρόκληση να δοκιμάσει τις δυνάμεις και τις αντοχές του στο ριάλιτι του ANT1, τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, αναμένεται μάλιστα να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβρη και οι συμμετέχοντας, όπως έχουν ανακοινωθεί ως τώρα θα πρέπει να είναι 18. Πρόκειται για 9 άνδρες και 9 γυναίκες.

Οι διαγωνιζόμενοι

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου.

ΑΝΤΡΕΣ: Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ωστόσο, μετά την αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη σίγουρα η παραγωγή θα πρέπει να βρει ένα εξίσου μεγάλο όνομα για την κενή θέση που αφήνει εκείνος στη «Φάρμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ