Στην «Ταράτσα της Αννίτας» είναι ο επικρατέστερος τίτλος για την εκπομπή της αγαπημένης παρουσιάστριας που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Οκτώβρη -αν όλα πάνε καλά. Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στο Open με την έλευση νέων στελεχών που θα αναλάβουν τον στρατηγικό σχεδιασμό του καναλιού και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο τηλεοπτικό μέλλον πολλών παρουσιαστών του σταθμού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Αννίτα Πάνια, πάντα ανατρεπτική και μακριά από τηλεοπτικά στερεότυπα, ήθελε έναν τίτλο για την εκπομπή της που να δείχνει πως εκεί θα γίνεται ότι εκείνη και τα «τηλεθεατόπουλα» της -όπως αγαπά να αποκαλεί το κοινό της- θέλουν.

Η Αννίτα Πάνια θα καλησπερίσει το κοινό της τα μεσάνυχτα και για δύο ώρες θα φιλοξενεί πρόσωπα που θα ανοίγουν την ψυχή τους, θα δίνει δώρα και θα παίζει με το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται στην εκπομπή να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες και ο, φημολογούμενος σύντροφός της, Νίκος Σαμοΐλης αφού ήταν «παρών» στη σύσκεψη που έγινε για την εκπομπή στο τελευταίο ραντεβού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ