Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Έλεος», της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη έκανε ποδαρικό ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Αlpha μίλησε και για τον Νίκο Κοκλώνη/ Μάλιστα, έδωσε ένα ανατρεπτικό concept, για τις εκλογές μαζί με τον παρουσιαστή του J2US.

Ο ίδιος τόνισε για το γεγονός ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολούνται με την ενημέρωση: «Όταν το πρωί ξυπνάς και παίρνεις τα νούμερα και σου δείχνουν ότι αυτό που έπαιξες το είδε ο κόσμος, έχεις το δικαίωμα να το κάνεις. Και στο κάτω κάτω, εγώ δεν βάζω ταμπέλες στους ανθρώπους. Αυτά είναι μπούρδες. Ο άνθρωπος που είναι δημοσιογράφος, είναι δημοσιογράφος. Στο χαλαρό θέμα θα είναι χαλαρός και στο σοβαρό θα είναι σοβαρός».

Για το αν του έχει γίνει πρόταση να κάνει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή μαζί με τη γυναίκα του, τόνισε: «Όχι, δεν νομίζω ότι με είδε κάποιος και είπε “Να το κατάλληλο παιδί για να μας κάνει να γελάσουμε. Θα ήμουν πολύ κακός”».

Τέλος όταν ρωτήθηκε με ποια παρουσιάστρια θα έκανε εκπομπή απάντησε: «Έχω κάνει εκπομπές με τη Στάη στον Alpha και περάσαμε και πολύ ωραία και πήγαμε και πολύ καλά. Σήμερα θα διάλεγα κάτι από ψυχαγωγία, θα πήγαινα λίγο ανατρεπτικά. Μπορεί να έπαιρνα τη Σταματίνα, ή την Καινούργιου, να κάνουμε εκλογές μαζί. Μπορεί να κάναμε εκλογές με τον Κοκλώνη. Αν είχαμε εκλογική βραδιά με χορευτικά δεν θα σάρωνε; Έχουμε εκλογές μπροστά μας, μη μας κλέβετε τις ιδέες. Θα αναλάβει τις συνεντεύξεις ο Νίκος κι εγώ το νέο τραγούδι, το “Έχω μάτι”».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ