Στην πρεμιέρα της late night εκπομπής «Έλεος» στο Μega βρέθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ, Ο παρουσιαστής και anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Αlpha μίλησε στον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια και για την προσωπική του ζωή.

Ο Αντώνης Σρόιτερ μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει και για τον πρώτο του γάμο με το μοντέλο Δήμητρα Αιγινήτη. «Fast track. Ήταν τέσσερις μήνες γάμου και πολλά χρόνια σχέσης. Δεν είναι ότι ξύπνησα ένα πρωί και κάναμε όλο αυτό. Δεν ξέρω αν ο γάμος χαλάει τις σχέσεις, αλλά τις δοκιμάζει και τα παιδιά ακόμα περισσότερο. Αλλά από την άλλη τα παιδιά είναι η ουσία μιας σχέσης και γάμου» είπε αρχικά ο Αντώνης Σρόιτερ.

«Από εκεί και πέρα έχω δοκιμάσει ανύπαντρος, έχω δοκιμάσει και παντρεμένος και χωρισμένος. Νομίζω ότι το παντρεμένος με παιδιά είναι μια χαρά…» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο

Όσο για τον γάμο του με την Ιωάννα Σρόιτερ; Ο δημοσιογράφος είπε: «Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό. Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είμαι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καβγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα. Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ