Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είναι το δημοσιογραφικό δίδυμο που μας κρατάει συντροφιά στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

Οι δυο τους είναι πάντα μα ευχάριστη παρέα, ενώ πολλές φορές τους έχουμε δει να κάνουν τρελά πράγματα και να πειράζει ο ένας τον άλλον.

Απούσα από την εκπομπή η Ανθή Βούλγαρη

Ωστόσο σήμερα (16/10), μία ημέρα τόσο ιδιαίτερη και πολύ περιεχόμενο ειδικά στην πολιτική σκηνή μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος εμφανίστηκε μόνος του στην εκπομπή, χωρίς την Ανθή στο πλευρό του.

Τι είπε όμως ο παρουσιαστής για την απουσία τη Ανθής Βούλγαρη;

«Καλή εβδομάδα να έχουμε, καλή Δευτέρα σε όσους ξεκινάτε τώρα σε όσους ξυπνήσατε τώρα, μια μεγάλη καλημέρα σε όλους. Μια εβδομάδα που όπως καταλαβαίνετε με μεγάλες ανατροπές από εχθές το βράδυ. Θα τα δούμε όλα, εδώ θα είμαστε παρέα.

Δυστυχώς σήμερα με άφησε μόνο μου, αυτό να ξέρετε μόνο γιατί δεν θα είναι σήμερα εδώ, έχει προγραμματισμένες κάποιες εξετάσεις να κάνει η κ. Ανθή Βούλγαρη και με άφησε μόνο μου σε αυτή την ημέρα που έχει πολλές ειδήσεις και πολλές συνδέσεις.

Έτσι λοιπόν σήμερα δεν θα είναι μαζί μου. Έπρεπε να γίνουν αυτές οι εξετάσεις, οπότε έμεινε σπίτι για να πάει νωρίς», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Ανθή Βούλγαρη: Το βίντεο από τα backstage με τον συνεργάτη της να χορεύει Ελένη Φουρέιρα

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση και η υπόσχεση που έδωσε στην Ανθή Βούλγαρη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ