Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να απαντήσει την Παρασκευή στην Ανθή Βούλγαρη. Η απάντηση ήρθε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Μega και δια στόματος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Παππά.

Ο τελευταίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και , έσπευσε να διευκρινίσει στην Ανθή Βούλγαρη: «Μίλησα μαζί του κ. Βούλγαρη για αυτό και συγκεκριμένα για εσάς γιατί του είπα ότι θα έρθω εδώ. Μου είπε ότι αυτές τις ημέρες δέχεται χιλιάδες τηλεφωνήματα. Απαντά η εταιρία της κινητής που έχει αυτοματοποιημένα. Υπόσχεται να επανορθώσει και σε εσάς κ. Βούλγαρη άμεσα. Λυπάται πάρα πολύ για αυτό που συνέβη. Ξέρει και τον ενημέρωσα για ό,τι έχει γίνει. Λυπάται και θα επανορθώσει. Είναι εξαιρετικά ευγενής και με χαρά θα επανορθώσει» ανέφερε ο Πέτρος Παππάς.

Η Ανθή Βούλγαρη σημείωσε πως αυτό πρέπει να γίνει άμεσα!

Να θυμίσουμε πως την Πέμπτη, η δημοσιογράφος περιέγραψε την προσπάθειά της να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά και πώς αυτή έπεσε στο κενό. «Με έχει στεναχωρήσει ο κ. Κασσελάκης. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Τον πήρα τηλέφωνο, το κλείνει και μου στέλνει ένα μήνυμα “Can I call you back?” και του γράφω “of course, είμαι η Ανθή Βούλγαρη από το Mega”», ανέφερε η ίδια Παρά τις προσπάθειές της μάλιστα, οι δυο τους δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ