Μια ευχάριστη έκπληξη είχε το πρωί της Πέμπτης 7/7 η Κατερίνα Καινούργιου καθώς στην εκποπή της επέστρεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και το αρνητικό πια τεστ που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στη θέση του για τις δυο τελευταίες εκπομπές της σεζόν.

Σε δηλώσεις που είχε κάνει χθες στην εκπομπή Happy Day ο ίδιος αποκάλυψε πως πέρασε την περιπέτεια με την υγεία του και ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να βρεθεί και πάλι στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το μεγάλο φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν.

«Περαστικά Ανδρέα μου», είπε αρχικά μόλις τον είδε η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνοντας «γίνεσαι καλά εσύ, αρρωσταίνω εγώ», με εκείνον να αναφέρει: «Σου εύχομαι να μην το πάθεις. Δεν είναι τίποτα. Για εμένα ήταν λόγω αναπνευστικού».

Και συνέχισε: «Συγγνώμη για την μπούκα, αλλά χάρηκα που βγήκα αρνητικός. Δυο ώρες αφότου με πήρες ήμουν θετικός. Στον τελικό του Survivor ήμουν αρνητικός και το πρωί αρνητικός και επέστρεψα».

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Χαίρομαι που είσαι καλά γιατί είχα ένα άγχος που είχες ταλαιπωρηθείς με την υγεία σου. Χαίρομαι Ανδρέα μου γιατι ήθελα να είσαι στις τελευταίες εκπομπές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ