Εκτός της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραμένει για δεύτερη μέρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Όπως γνωστοποίησε στην έναρξη της εκπομπής της Τρίτης η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι θετικός στον κορονοϊό.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια ανέφερε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται στο σπίτι του και ότι χρειάζεται προσοχή με τον κορονοϊό καθώς έχει υποκείμενα νοσήματα, ωστόσο είναι καλά. Δεν παρέλειψε φυσικά να στείλει τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση στον πολύτιμο συνεργάτη της εκπομπής. Πρόσθεσε ακόμα, ότι είναι πολύ δυνατός και ότι του στέλνουν όλη τους τη θετική ενέργεια.

«Επικοινώνησα χθες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και μου είπε να ενημερώσω τους τηλεθεατές. Να σας πω ότι δυστυχώς κόλλησε κορονοϊό. Βρίσκεται σπίτι του με την σύντροφό του. Είναι καλά. Αλλά όπως καταλαβαίνετε επειδή είχε και τα υποκείμενα νοσήματα προσέχει πολύ. Του στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια και τον θέλουμε γρήγορα κοντά μας. Θα πάνε όλα σούπερ. Είναι πολύ δυνατός ο Ανδρέας μας» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στην ομάδα της εκπομπής μπροστά από τις κάμερες προστέθηκε εκτάκτως η δημοσιογράφος Σοφία Τουντούρη.

Πριν από λίγες ημέρες, η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγελή είχε επίσης βρεθεί θετική στον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής το πρωί της περασμένης Παρασκευής ειδοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής για το γεγονός.

«Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με είχε καλέσει σε μια εκδήλωση, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πάω γιατί η Ελένη που με ενημέρωσε τώρα, είναι θετική στον κορονοϊό, έφυγε από εχθές εδώ με 39 πυρετό, έβγαινα αρνητική, αρνητική και σήμερα βγήκε θετική», ανέφερε τότε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ