Τα τελευταία εικοσιτετράωρα πολύς λόγος γίνεται για αλλαγή στην ώρα μετάδοσης της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη «Kαλημέρα Ελλάδα». Τα δημοσιεύματα θέλουν η εκπομπή να ξεκινά μια ώρα νωρίτερα και να τελειώνει στις 9 δίνοντας, σκυτάλη στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Το okmag.gr έχει όλο το ρεπορτάζ.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα η εκπομπή να σημειώνει μια μικρή κάμψη στα νούμερα τηλεθέασης και κάποιοι να θέλουν τον Γιώργο Παπαδάκη να κρεμά «άρον άρον» τα δημοσιογραφικά του μικρόφωνα, αφού το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος της σεζόν όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ποτέ δεν τέθηκε θέμα μεταφοράς της εκπομπής. Τουλάχιστον από τους ιθύνοντες του σταθμού και εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις.

Ο όρος στο συμβόλαιο

Στο συμβόλαιο του δημοσιογράφου έχει όρο που γράφει την ώρα έναρξη και λήξης της εκπομπής του. Έναν όρο που μόνο ο ίδιος αν το επιθυμεί μπορεί να αλλάξει. Η φετινή σεζόν, όπως όλα δείχνουν και μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε. θα συνεχίσει ως έχει, με τον Γιώργο Παπαδάκη να ξεκινά στις 6 -όπως κάνει εδώ και δύο δεκαετίες.  

Η ενόχληση του δημοσιογράφου

Το σενάριο αυτό πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται αφού και τα μέσα του Αυγούστου είχε γραφτεί πως η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη θα ξεκινά στις 05:30 και θα τελειώνει στις 09:00. Έτσι θα έδινε, σύμφωνα με τα σενάρια. σκυτάλη στον Γιώργο Λιάγκα που για μια ώρα θα έκανε ενημέρωση πριν αρχίσει η ψυχαγωγική εκπομπή της πρωινής ζώνης με την Φαίη Σκορδά. Ένα σενάριο που και τότε το okmag.gr είχε διαψεύσει. Ο Γιώργος Παπαδάκης πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες. είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με όλα αυτά τα σενάρια.

Ο δημοσιογράφος είχε μιλήσει στην εκπομπή της Σταματινάς Τσιμτσιλή για το τηλεοπτικό του μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ