31 χρόνια πέρασαν από τη μέρα που ο Γιώργος Παπαδάκης είπε την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό του Ant1. Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για το τηλεοπτικό μέλλον του γκουρού της πρωινής ζώνης. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ανάμεσα τους και ότι η εκπομπή την επόμενη σεζόν θα έχει μικρότερη διάρκεια.

Ωστόσο κάτι τέτοιο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr δεν ισχύει αφού η ώρα λήξης της εκπομπής στο συμβόλαιο του παρουσιαστή είναι το 10πμ, όπως και η διάρκεια της. Κάποιοι στον Ant1 πριν από καιρό σκέφτηκαν πως ίσως ήταν καλύτερο η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» να ξεκινά αντί για τις 06:00 στις 05:30, ωστόσο γρήγορα η ιδέα έπεσε στο κενό, αφού ο Γιώργος Παπαδάκης δεν ήταν διατεθειμένος να αλλάξει το ραντεβού χρόνων με τους τηλεοπτικούς του φίλους.

Έτσι λοιπόν η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 6 του Σεπτέμβρη στις 06:00 το πρωί και θα δώσει σκυτάλη στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά στις 10:00. Αυτή την περίοδο στα Studio ΚΑΠΑ ετοιμάζεται το νέο σκηνικό της εκπομπής με τον παρουσιαστή να έχει δώσει οδηγίες για το πως θέλει το νέο του τηλεοπτικό σκηνικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα Hi tech μοντέρνο στούντιο, φωτεινό θα στηθεί για χάρη του Γιώργου Παπαδάκη και των συνεργατών του που θα μπορούν μέσα από το Studio να κάνουν βόλτα σε όλη την Ελλάδα σε χρόνο DT.

Στο πλευρό του θα βρίσκονται και την επόμενη σεζόν, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Χρύσα Φώσκολου, ενώ μέσα στο στούντιο θα στηθεί μια mini αίθουσα σύνταξης όπου οι δημοσιογράφοι της εκπομπής θα βρίσκονται on air καθ΄ όλη την διάρκεια της, δίνοντας τον παλμό της επικαιρότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ