Μετά το μωρό της Δρόσως και του Νικηφόρου, που είδαμε να μεγαλώνει στο Διαφάνι και να γίνεται ένας απο τους νεότερους πρωταγωνιστές της σειράς, ένα άλλο μωρό έρχεται να σκορπίσει χαρά στο Διαφάνι. Όπως πρώτοι είχαμε γράψει στο okmag πριν την έναρξη του τρίτου κύκλου των «Άγριων Μέλισσών», η Σοφούλα και ο Άγγελος μετά από τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ζουν happy end στη σχέση τους με τον ερχομό του μωρού τους.

Ο καρπός του έρωτα τους θα κάνει την εμφάνιση του στα επόμενα επεισόδια και θα τους κάνει να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Οι χαρούμενες αυτές στιγμές δεν θα κρατήσουν για πάντα αφού οι περιπέτειες τους και οι δυσκολίες θα κάνουν σύντομα την εμφάνιση τους.

Σε μια φωτογραφία από τα backstage της σειράς που ήρθε στην δημοσιότητα, ο μικρός Σέργιος Σεβαστός φαίνεται πάνω από ένα λίκνο βρέφους να χαζεύει όλο αγάπη το μωρό που βρίσκεται μέσα. Μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία γράφει: «Ποιανού μωρό λέτε να είναι στην πρώτη φωτογραφία; Εγώ θα ήθελα της Λενιώς και του Λάμπρου».

Πρόκειται για έναν από τους δεκάδες λογαριασμούς των φανατικών θαυμαστών της σειράς που στοιχημάτιζαν ποιανού θα μπορούσε να είναι το μωρό της φωτογραφίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag, η Ελένη και ο Λάμπρος μετά από πολλές προσπάθειες θα βρεθούν στην ευχάριστη θέση να περιμένουν τον καρπό του έρωτα τους, ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν τελικά αυτό το μωρό θα γεννηθεί ή κατά την πλοκή της σειράς η Ελένη θα έχει μια αποτυχημένη κύηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ