Οι πρωταγωνιστές της πολυαγαπημένης σειράς του ΑΝΤ, «Αγριες Μέλισσες», που κέρδισε το στοίχημα στην μυθοπλασία, αναμένεται να ξεκινήσουν γυρίσματα και να επιστρέψουν στο πολύπαθο Διαφάνι -μετά από ένα μεγάλο διάστημα διακοπών- αρχές Ιουλίου.

O τρίτος κύκλος των Αγρίων Μελισσών αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Σεπτέμβρη με την πλοκή να ξετυλίγει την μαύρη περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας, κάνοντας ακόμα πιο μαύρες τις ζωές των χαρακτήρων του.

Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, τα δεινά των πρωταγωνιστών που έχουμε δει μέχρι σήμερα δεν είναι τίποτα σε αυτό που επιφυλάσσουν οι σεναριογράφοι της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη για τον νέο κύκλο επεισοδίων. Οι τρεις πρωταγωνίστριες, μετά το τραγικό φινάλε του δεύτερου κύκλου και τον θάνατο του Μιλτιάδη και της Αννέτ, πίστευαν πως η ζωή θα τους χαμογελάσει. Ο νέος κύκλος βρίσκει τους πρωταγωνιστές στην σκληρή περίοδο της Χούντας, με το Διαφάνι να έχει ερημώσει καθώς πολλοί από τους κατοίκους του βρίσκονται εξόριστοι, λόγω των πολιτικών τους φρονημάτων, στη Λέρο. Ανάμεσα τους και ο Λάμπρος Σεβαστός.

Η Ελένη Σταμίρη θα προσπαθήσει για ακόμη μια φορά να παλέψει το νέο χτύπημα της μοίρας με την εξορία του Λάμπρου. Εκείνο που την κάνει να αισιοδοξεί είναι πως ο Δούκας και η Μυρσίνη Σεβαστού βρίσκονται στην Λάρισα όπου έχουν εγκατασταθεί μόνιμα ως καπνοβιομήχανοι. Αυτό και μόνο την κάνει να αισιοδοξεί για το μέλλον, τόσο το δικό της όσο και των άλλων μελών της οικογένειας της.

Ο νέος κάτοικος του Διαφανίου, που ακούει στο όνομα Ακύλας, θα γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης της Ελένης Σταμίρη καθώς διψά για εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού του. Η Ελένη ωστόσο θα μείνει έγκυος και οι φόβοι της με τον Λάμπρο να βρίσκεται μακριά της θα επιβεβαιωθούν…

Η Ασημίνα μετά την συμφωνία που έκανε με τον Νικηφόρο Σεβαστό έχει πάρει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου και η ευτυχία για μια φορά της χτυπά την πόρτα, αν και το ζευγάρι θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του. Εμπόδιο σε όλο αυτό θα σταθεί ο Μπάμπης Βαμβακάς ο οποίος θα μπλοκάρει τα συναισθήματα της για τον Νικηφόρο.

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής ζουν τον έρωτα τους έχοντας τον μικρό Σέργιο να τους ενώνει ακόμη περισσότερο. Η ευτυχία τους δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Δρόσω, με τον αυτοκαταστροφικό της χαρακτήρα, θα κάνει ένα ακόμη λάθος: θα προδώσει για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη της Ασημίνας και θα φέρει σε ρήξη την σχέση του Νικηφόρου με τον Κωνσταντή που στα τελευταία επεισόδια είχαν έρθει κοντά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ