Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν δυναμικά στην Prime time ζώνη του ANT1. Εκτός από τον Νίκο Κουρή που θα είναι ο νέος ήρωας της σειράς όπως σας ενημερώσαμε χτες, ένα ακόμη πρόσωπο αναμένεται να προστεθεί στο cast του 3ου κύκλου. Ο λόγος για τη Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία θα υποδυθεί τη σύζυγο του Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιος Χειλάκης).

Ο ΑΝΤ1 με ανακοίνωσή του υποδέχεται την ηθοποιό και μας συστήνει τη Ζωή Μεγαρίτη.

Η Ζωή Μεγαρίτη είναι η σύζυγος του Ακύλα. Μια γοητευτική γυναίκα, η οποία εδώ και χρόνια ζει μέσα σε έναν γάμο που την καταπιέζει και την κάνει να ασφυκτιά. Σύντομα, θα βρει παρηγοριά σε έναν απαγορευμένο έρωτα. Όμως, ο έρωτάς της θα μπει στο στόχαστρο και θα αποτελέσει παγίδα τόσο για την ίδια όσο και για τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε. Υπερπροστατευτική με τον γιο της, τον Λευτέρη, προσπαθεί να είναι πάντα η φωνή της συμφιλίωσης ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του.

Ο επικείμενος γάμος της κόρης της με τον Μελέτη δεν την βρίσκει σύμφωνη, αλλά πάνω απ’ όλα την ενδιαφέρει η ευτυχία της κόρης της. Η μετακόμιση της οικογένειάς της στο Διαφάνι δεν ήταν στις προτεραιότητές της, αλλά σύντομα θα βρεθεί και η ίδια στο επίκεντρο καθώς ο άντρας της, ο Ακύλας, θα δημιουργήσει πολλούς εχθρούς…

Μαρκέλλα Γιαννάτου

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου γεννήθηκε στην Κέρκυρα και είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του Χρήστου Τσάγκα και του Πανεπιστημίου της Ρώμης, Academia dello spettacolo. Έχει συμμετοχές σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ