Αυτή την εβδομάδα, μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, οι πρωταγωνιστές δοκιμάζουν τις αντοχές και τις σχέσεις τους στις «Άγριες Μέλισσες». 

Οι αδερφές Σταμίρη

Η Ελένη Σταμίρη και οι αδερφές της, για μια ακόμη φορά, θα δουν το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Λίγο πριν από το φινάλε για τις διακοπές των Χριστουγέννων, θα δούμε τον Λάμπρο να φλερτάρει με τον θάνατο. Η Ελένη θα κινήσει γη και ουρανό για να σώσει τον αγαπημένο της και να βρει εκείνον που σχεδίασε τη δολοφονία του. Αν και γνωρίζει καλά ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.

Η οικογένεια Μεγαρίτη

Ο Ακύλας θα περάσει τις γιορτές έχοντας χάσει την περιουσία αλλά και την οικογένειά του ενώ η νέα χρονιά θα τον βρει αδύναμο και με περισσότερους εχθρούς από ποτέ. Η ώρα που θα έρθει αντιμέτωπος με τα κρίματά του πλησιάζει.

Στο σπίτι των Σεβαστών

Η οικογένεια των Σεβαστών θα προσπαθήσει να σώσει ό,τι έχει απομείνει από το σπιτικό της και η Αγορίτσα θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επανένωσή της. Εκείνη θα πείσει τα παιδιά του Δούκα και της Μυρσίνης να δεχτούν τη πρόταση της μητέρας τους και να φάνε όλοι μαζί, στο σπίτι τους, την ημέρα τον Χριστουγέννων.

Ο Δούκας αποκαλύπτει στα παιδιά του ότι η μητέρα τους του έχει πάρει την περιουσία με δόλιο τρόπο. Η Μυρσίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα παιδιά της που την θεωρούν την αιτία του κακού για όλα τα δεινά της ζωής τους. Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα ειπωθούν αλήθειες σκληρές και θα γίνουν αποκαλύψεις που ο μικρός Σέργιος, που θα βρίσκεται παρών, δεν θα μπορεί να διαχειριστεί. Τα ένοχα μυστικά της οικογένειας έρχονται στο φως με κίνδυνο να πάρουν οι ζωές όλων μια τροπή που κανείς δεν φαντάζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ