Η ιστορία στις «Άγριες Μέλισσες» εξελίσσεται. Οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους από την μαυρη περίοδο της Χούντας. Η Μάρω Λυκογιάννη, που θα υποδυθεί η ηθοποιός Σοφία Σεϊρλή, η μητέρα του Ζάχου, επιστρέφει στο Διαφάνι μετά από απουσία χρόνων. Θα εμφανιστεί τη στιγμή που ο Ζάχος θα πρέπει να πάρει την σωστή απόφαση για την Ελένη και τον Λάμπρο.

Η κυρά Μάρω ήθελε πολύ τη δυναμική Ελένη για νύφη της και σύζυγο του Ζάχου. Πάντα έπαιρνε το μέρος της στους καυγάδες που είχαν όταν ήταν ζευγάρι. Τώρα, θα συναντήσει την Ελένη και θα μάθει τα προβλήματα που της έχει προκαλέσει ο Ζάχος στη σχέση της με τον Λάμπρο.

Τα μαθήματα που δίνει η κυρά Μάρω

Ο Ζάχος Λυκογιάννης θα πάρει ένα μάθημα από τη μητέρα του που της έχει αδυναμία. Ωστόσο, οι συγκρούσεις τους θα μας απασχολησουν.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε μια αναδρομή στο παρελθόν και στον έρωτα της Ελένης με τον Ζάχο αλλά και το άδοξο τέλος του. Η κυρα Μάρω δεν θα σώσει μόνο το γάμο της Ελένης και του Λάμπρου. Θα δώσει κι ένα μάθημα στην Μυρσίνη σε μια συνάντηση τους στην πλατεία του Διαφανίου, παρουσία όλου του χωριού.