Αντίστροφα μετράμε για τα Χριστούγεννα και σε λιγότερο από ενάμιση μήνα και οι «Άγριες Μέλισσες» θα μας αποχαιρετήσουν για τη φετινή σεζόν και για να ξεκουραστούν για λίγο. Το τελευταίο επεισόδιο για τη φετινή χρονιά, υπάρχει η σκέψη, να προβληθεί την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου. Έχει γραφτεί ένα ειδικό εορταστικό επεισόδιο στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Πότε θα επιστρέψουν με νέα επεισόδια

Μάλιστα, οι σεναριογράφοι θα μας μεταφέρουν από το Διαφάνι στο Παρίσι. Από εκεί θα μπούμε στη μηχανή του χρόνου και θα δούμε τον Δούκα και τη Μυρσίνη Σεβαστου, 30 χρόνια πρίν. Η σειρά θα ξεκινήσει και πάλι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις 10 Ιανουαρίου. Εκτός και αν στον ΑΝΤ1 μας αιφνιδιάσουν τελευταία στιγμή -κάτι που το συνηθίζουν τελευταία- και η σειρά ξεκινήσει στις 3 του Γενάρη. Κια στις δύο περιπτώσεις θα έχουν περάσει αρκετές μέρες από το τελευταίο επεισόδιο.

Οι συντελεστές της σειράς θα ξεκουραστούν και οι σεναριογράφοι μετά την επιστροφή, από τη νέα χρονιά, θα μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή όπου οι πρωταγωνιστές θα έχουν αφήσει πίσω την δύσκολη Επταετία. Θα τους δούμε πέντε χρόνια μετά.

Αυτή η μετάβαση θα φέρει πολλές εξελίξεις στη ζωή των πρωταγωνιστών…Το ρεπορτάζ του okmag συνεχίζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ