Ο τρίτος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ξεκινά και τα spoiler για τα νέα επεισόδια μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Το okmag.gr σας παρουσιάζει το backstage βίντεο από τη δίκη του Δούκα Σεβαστού, στο δικαστήριο της Λάρισας. Εκεί ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου θα έρθει αντιμέτωπος με τα αδικήματα του.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον φόνο του Θέμελη θα οδηγήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον Δούκα Σεβαστό αφού η κόρη του Θέμελη, Δόμνα θα κινήσει γη και ουρανό για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα της. Ο Δούκας, έχοντας χάσει ακόμη και τον αγαπημένο του εγγονο και με μοναδικό σύμμαχο τη Μυρσίνη, θα δει για ακόμη μια φορά τα παιδιά του Νικηφόρο, Κωνσταντή και Πηνελόπη απέναντι του να ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία.

Ο ίδιος, αμετανόητος για ό,τι πράττει, θα προσπαθήσει να ξεφύγει από το γράμμα του νόμου. Βρίσκεται υπό καθεστώς ομηρίας, αφού η σειρά διαδραματίζεται την περίοδο της Χούντας, αλλά ο Δούκας για μια ακόμη φορά θα βρει τους ισχυρούς φίλους που θα τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες.

Στο backstage βίντεο η «Μυρσίνη Σεβαστού», με νέο hair look που επιτάσσει η μόδα της εποχής, αποκαλύπτει στιγμές από κάποιο διάλειμμα των γυρισμάτων που αυτή την περίοδο έχουν εντατικοποιηθεί ώστε όλα να είναι στον χρόνο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ