Κάποιοι το θεώρησαν χαμένο χρόνο από τη ζωή τους και κάποιοι αδημονούσαν για τη συνέχεια. Το σίγουρο είναι ότι το «1899» δεν πέρασε απαρατήρητο στην πλατφόρμα του Netflix. Πολλοί ήταν εκείνοι που τους ινρίγκαρε η μυστηριώδης ιστορία του και η προσεγμένη του εικόνα. Ωστόσο οι δημιουργοί του ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να συνεχιστεί.

«Με βαριά καρδιά θα πρέπει αν σας πω ότι το 1899 δε θα ανανεωθεί. Θα θέλαμε πολύ να τελειώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με μια 2η και 3η σεζόν, όπως κάναμε με το Dark. Αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδιάζεις. Έτσι είναι η ζωή.

Γνωρίζουμε ότι θα απογοητεύσουμε εκατομμύρια οπαδούς μας εκεί έξω, αλλά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, για το γεγονός ότι ήσασταν μέρος αυτή της πανέμορφης περιπέτειας. Σας αγαπάμε. Μην το ξεχνάτε αυτό -Bo & Jantje» ανέφεραν οι δημιουργοί.

Μετά τα νέα που δυσαρέστησαν τους φανατικούς τηλεθεατές του 1899 οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν πολλές. Οι φανς παρακαλούν να «σώσει» τη σειρά κάποια άλλη πλατφόρμα, καθώς οι δημιουργοί της είχαν σχέδια για δεύτερη και για τρίτη σεζόν.

Στο «1899» μια ομάδα μεταναστών πάνω σε ένα πλοίο έρχεται αντιμέτωπη με μια σειρά μυστηριωδών γεγονότων. Κατά το ντεμπούτο της στην πλατφόρμα στις 17 Νοεμβρίου 2022 την πρώτη εβδομάδα διάθεσής της, ήταν στο top 10 του Netflix στη θέση Νο 2, πίσω μόνο από την 5η σεζόν του The Crown. Μέσα σε τέσσερις ημέρες συγκέντρωσε περίπου 79,27 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ