Ο 32χρονος σεφ Τίμος Ζαχαράτος ο οποίος μοιράζεται καθημερινά τις μαγειρικές του συνταγές και συμβουλές μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» απαντά στις ερωτήσεις του okmag. Ο Τίμος Ζαχαράτος αποκαλύπτει ποιο είναι το πιο ιδιαίτερο φλερτ που έχει δεχτεί, για ποια σταρ του Χόλιγουντ θα ήθελε να μαγειρέψει, ενώ μοιράζεται και κάτι που είναι πιθανό να μην γνωρίζουμε για τη Δανάη Μπάρκα.

Ποιος είναι για σένα ο καλύτερος μάγειρας στην Ελλάδα;

Υπάρχουν πάρα πολλοί μάγειρες που είναι καλοί κατά τη γνώμη μου. Έχω τουλάχιστον 5-6 που έχω σε προτίμηση. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο.

Το μεγαλύτερο ευτράπελο που σου έχει τύχει στην κουζίνα;

Το μεγαλύτερο ευτράπελο που μου έχει τύχει στην κουζίνα είναι να κάνουμε service Πρωτοχρονιά και να έχει μπει μέσα ένα ζευγάρι, να φιλιούνται, να τους λέμε: «παιδιά πρέπει να βγείτε έξω» και να μην αποχωρούν με τίποτα από την κουζίνα.

Τι φαγητό πιστεύεις ότι θα ήταν η Δανάη Μπάρκα;

Αν ήταν φαγητό η Δανάη Μπάρκα σίγουρα νομίζω ότι θα ήταν γαλοπούλα στον φούρνο.

Πες μας κάτι που δεν ξέρουμε για τη Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα το γνωρίζετε ότι είναι πολύ ευαίσθητη. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι μπορεί εκεί που είναι θυμωμένη, στα 2 δευτερόλεπτα να της περάσει και να γελάει χωρίς λόγο.

Ποιο είναι το πιο αξέχαστο φλερτ που σου έχουν κάνει στα social media;

Υπάρχουν διάφορα αξέχαστα φλερτ, αλλά το σημαντικότερο, αυτό που δεν ξεχνάω με τίποτα ήταν ότι μια μέρα μου έστειλε ένας κύριος τη φωτογραφία της γυναίκας του και μου είπε: «Με έχει τρελάνει με ‘σένα. Κοίταξέ τη. Αν θες πάρ’ τη να γλιτώσω από αυτή μια για πάντα!».

Για ποια σταρ του Χόλιγουντ τα ήθελες να μαγειρέψεις;

Ξεκάθαρα Μόνικα Μπελούτσι. «Δαγκωτό» έντεκα στα δέκα. Σίγουρα. Για καμία άλλη. Δεν μου έρχεται άλλη στο μυαλό. Μόνο αυτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ