Στα παρασκήνια της πρεμιέρας του Just the 2 of us συνάντησε το okmag.gr τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο συνεργάτης της εκπομπής «Super Κατερίνα» χορεύει στο φαντασμαγορικό σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης με παρτενέρ την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Είναι υπερθέαμα αυτό που έχει γίνει εδώ πέρα. Αυτός ο χώρος με τα τα 500 σχεδόν τετράγωνικα led νομίζω ούτε στη Eurovison τέτοιο θέαμα» δηλώνει για το J2US. «Χαίρομαι που είμαι μέρος αυτού του θεάματος. Έχει έναν φιλανθρωπικό σκοπό που είναι για μένα ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να κάνω γιατί τραγούδι δεν μπορώ να πω -νομίζω το κατάλαβε και ο κόσμος. Ξεσπάστε πάνω μου παιδιά, άφοβα!».

Η Κατερίνα Καινούργιου αστειεύτηκε στο Instagram ότι τους «έκανε ρεζίλι ως εκπομπή»! Τι έχει να απαντήσει σε αυτό; «Μου δίνω χώρο, χρόνο και εφόδια για να συνεχίσω δυνατά το λειτούργημά μου να καλύπτω την εκπομπή της και την εκπομπή του Just από μέσα. Δεν πτοούμαι παιδιά, ό,τι και να πει. Θέλω να συνεχίσω να τραγουδάω». Και συμπληρώνει: «Για εσάς το κάνω. Για να έχετε να λέτε».

«Δεν είναι κορίτσι μου, είναι ανταγωνίστριά μου. Έξω από την πόρτα του Just τελειώνουν τα συζυγικά μου καθήκοντα, βγαίνουν τα μαχαίρια», λέει αστειευόμενος για την συμμετοχή της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη στο σόου.

Δείτε όσα μας είπε στο παραπάνω βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ