Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του Just the 2 of us ήταν από τους πρώτους λόγους που έκαναν την Κέλλυ Κελεκίδου να συμφωνήσει να είναι μέρος του φαντασμαγορικού σόου του Alpha που έκανε πρεμιέρα το Σάββατο. «Είναι μεγάλη τιμή και ευχαριστώ τον Νίκο Κοκλώνη για την πρόσκλησή του γιατί ήρθαμε εδώ για να περάσουμε πρώτα απ’ όλα καλά εμείς και ο κόσμος», δήλωσε στην κάμερα του okmag.gr λίγο μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής της.

Για τον Νίκο Κοκλώνη

Το J2US ήταν ένα πρόγραμμα που έβλεπε και τις προηγούμενες χρονιές και μάλιστα της άρεσε πολύ. «Ο Νίκος Κοκλώνης έχει κάτι μοναδικό. Έχει πολύ έμπνευση και βλέπεις κάθε φορά διαφορετικά πράγματα όμως χωρίς να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά του», αναφέρει για τον παρουσιαστή του σόου. «Και τραγουδάει και πάρα πολύ καλά και αυτός γιατί το βγάζει μέσα από την ψυχή του».

Για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο παρτενέρ της, Δημήτρης Αλεξάνδρου τραγουδάει καλά; «Κι αυτός, μέσα από την ψυχή του», λέει γελώντας. «Ο Δημήτρης θέλει ακόμα πάρα πολύ προσπάθεια αλλά θεωρώ ότι έχει ένα αυτί που ακούει καλά», εξηγεί και αναφέρει πως θα εξελιχθεί στην πορεία του σόου.

«Είναι ένα παιδί που πρώτα από όλα έχει θετική ενέργεια και εμένα οι άνθρωποι που έχουν πολύ φως μου αρέσουν πάρα πολύ».

Για την οικογένειά της

«Οι πρώτοι που πήρα ήταν ο άντρας μου και τα παιδιά μου», μας απαντά στην ερώτηση ποιος την παρακολουθούσε από την τηλεόραση στην πρεμιέρα. «Χάρηκαν πάρα πολύ αλλά η αλήθεια είναι ότι τους έλειψα». αναφέρει για τις μέρες που είχε πολύωρες πρόβες καθώς μέχρι πρότινος την είχαν συνηθίσει να είναι συνεχώς στο σπίτι.

Tέλος, δεν θα μπορούσαμε να μη ρωτήσουμε και πώς σχολίασε ο σύζυγός της, Νίκος Κουρκούλης την εμφάνισή της στο J2US.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ