Ο πλαστικός χειρουργός Μιχάλης Άλμπαν υποδέχθηκε την κάμερα του okmag στο Aristocrat Plastic Surgery & Beauty Clinic στο κέντρο της Αθήνας και μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά για τις σύγχρονες  και αντιγηραντικές θεραπείες, που θα κάνουν μια γυναίκα ακόμα πιο όμορφη απ΄ότι είναι! “H ομορφιά δεν πρέπει να αποτελεί είδος πολυτελείας” απαντά στην ερώτησή μας, για τις καλές τιμές που υιοθετεί για τις θεραπείες που κάνει στο ιατρείο του.

Ο Μιχάλης Άλμπαν μίλησε στο okmag για τις νέες τάσεις στις αντιγηραντικές θεραπείες διεθνώς, αλλά και πώς πετυχαίνει το πιο φυσικό αποτέλεσμα στα πρόσωπα των κυριών που τον εμπιστεύονται! Ο ίδιος μάλιστα είναι εκπαιδευτής των νέων θεραπειών σε συναδέλφους του στην Ελλάδα! Ο πλαστικός που προτιμούν και αγαπούν οι celebrities, λύνει όλες τις απορίες που έχουμε για το “υγρό” αναίμακτο lifting που γίνεται με νέα γενιά υαλουρανικού, τη λιπαναρρόφηση, την εξάλειψη της κυτταρίτιδας αλλά και το mommy makeover που ίσως χρειαστεί μια νέα μανούλα μετά τη γέννηση των παιδιών της!

Δείτε στην αρχή του άρθρου το βίντεο με τις θεραπείες που θα σας κάνουν να βγείτε στις παραλίες με ένα υπέροχο απαλλαγμένο από τη κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση κορμί αλλά και ένα φρέσκο πρόσωπο, χωρίς τα σημάδια του χρόνου πάνω του…

Tι μπορεί να κάνει μια κυρία – τώρα που είναι αρχές καλοκαιριού – ώστε να πάει στις διακοπές της και ομορφότερη στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα;

Γενικά στο κομμάτι της ομορφιάς και της αισθητικής, μας ενδιαφέρει να υπάρχει μια ισορροπία και μια αρμονία στο πρόσωπο και στο σώμα. Στο ιατρείο μας φροντίζουμε να δώσουμε μια φυσική εικόνα στο πρόσωπο, αλλά και να ετοιμάσουμε ένα σώμα, να βγει πολύ όμορφο, όταν θα πάμε στην παραλία. Στο κομμάτι του προσώπου έχουμε τις θεραπείες της αντιγήρανσης, με τις οποίες προσπαθούμε να βάλουμε ένα φρένο στο χρόνο και είμαστε πολύ αποτελεσματικοί σε αυτό. Στο κομμάτι του σώματος εστιάζουμε στη σύσφιξη και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις στην κυτταρίτιδα το οποίο αντιμετωπίσουμε επίσης με επιτυχία με ένα συνδυασμό θεραπειών.

Τι συνδυασμό θεραπειών θα προτείνατε για την κυτταρίτιδα;

Μπορούμε να δώσουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, απλά να ξέρουν οι κυρίες όσο πιο νωρίς έρθουν στο ιατρείο μας, τόσο αποτελεσματικότερη θα είναι η θεραπεία. Στην αρχή θα κάναμε ένα Carboxytherapy, που είναι μια θεραπεία, πάρα πολύ αποτελεσματική και στη σύσφιξη αλλά και στο κομμάτι της διάλυσης των λιποκυττάρων. Μετά ίσως κάποια λιποδιάλυση με μεσοθεραπεία και θα κλείναμε αυτό το κομμάτι με ένα LPG που ουσιαστικά είναι ένα μασάζ για να δώσουμε ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Αυτή την περίοδο, ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς θεραπείες διεθνώς;

Πάλι θα το χωρίσουμε σε πρόσωπο και σε σώμα. Στο πρόσωπο, η νέα γενιά υαλουρανικών έχει σκοπό να δώσει ένα υγρό lift χωρίς όμως να δημιουργεί πρηξίματα. Έχουν βγει δυο επαναστατικά προϊόντα, το PROFIL και το Long Lasting rss, το οποίο το τοποθετούμε στο μέσον του προσώπου και ουσιαστικά έρχεται να σηκώσει το πρόσωπο χωρίς να φαίνονται αυτά τα έντονα μάγουλα που βλέπαμε παλαιότερα. Μπορούμε δηλαδή να έχουμε ένα αποτέλεσμα lifting χωρίς η γυναίκα να χρειαστεί να αλλάξει την καθημερινότητά της. Να έρθει κοντά μας για μισή ώρα και να επιστρέψει στη δουλειά της ή να πάει για ψώνια.

Στο κομμάτι του σώματος, η νέα τάση  που έρχεται από Αμερική, είναι το Brazilian Butt Lift δηλαδή ανόρθωση γλουτών. Γίνεται με ασφάλεια με την χρήση πάλι ενός ειδικού υαλουρανικού και πετυχαίνουμε ανόρθωση των γλουτών.

Έχω ακούσει ότι πολλές κυρίες που μιλάνε για σας για το mommy make over. Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για μια νέα μανούλα να έρθει σε σας, για να φτιάξει το σώμα της και τι ακριβώς θα της κάνετε;

Στο κομμάτι της κοιλιάς, αν το πρόβλημα είναι μικρό μπορούμε να το διορθώσουμε στο ιατρείο με μια λιπαναρρόφηση και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Αν χρειάζεται και διόρθωση στο στήθος τότε θα χρειαστεί νοσοκομείο. Ένα σύνηθες πρόβλημα που έχουν οι νέες μανούλες στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι οι ραγάδες. Όταν είναι κόκκινες, πρόσφατες μπορούμε με ένα λέιζερ με δυο ή τρεις συνεδρίες να τις σβήσουμε οριστικά.

Αν έχει περάσει ο χρόνος, γίνεται κάτι για τις ραγάδες;

Γίνεται και τότε στη λογική να της λειάνουμε, αλλά είναι καλύτερα να το προλάβουμε όταν ακόμα είναι πρόσφατες για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Σας έχουν αδυναμία και οι celebrities. Σας ζητάνε συνήθως κάτι ιδιαίτερο;

Όχι οι celebrities είναι αρκετά μετρημένοι σε ότι ζητάνε. Νομίζω ξέρουν τι τους ενοχλεί. Κάποιες μικρές ρυτίδες, λίγο την ποιότητα του δέρματος. Πχ κάποιοι τραγουδιστές που θέλουν απλά μια φρεσκάδα, να εξαλείψουν την κούραση από τη δουλειά τους.

Μια θεραπεία που απασχολεί πολύ κόσμο είναι η λιποαναρρόφηση. Ποια μέθοδο εφαρμόζετε εσείς και σε ποια σημεία μπορούμε να κάνουμε λιποαναρρόφηση με ασφάλεια;

Μπορούμε να κάνουμε σχεδόν σε όλα τα σημεία που υπάρχει λιπαποθήκη. Υπάρχουν δυο ήδη λιποαναρρόφησης. Η κλασική που γίνεται εδώ και 30 χρόνια και η Vazer που είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στο πόσο όμορφο αποτέλεσμα δίνει και πόσο γρήγορη είναι η αποθεραπεία και στο ότι δεν αφήνει δυσμορφίες!

Σκεφτήκατε από τα φοιτητικά σας χρόνια ότι θέλετε να γίνετε πλαστικός και να ασχοληθείτε με την ομορφιά;

Με  το κομμάτι της ομορφιάς και της μόδας, είχα επαφή από μικρός. Είχα την τύχη, να έχει η μητέρα μου ένα μαγαζί,με ρούχα οπότε από 5 χρονών, είχα αυτή την επαφή με το γυναικείο φύλο, το οποίο πάντοτε το έβρισκα πολύ όμορφο και πάντα το αγαπούσα. Από εκεί και πέρα το κομμάτι της ιατρικής πάντα με μάγευε. Οπότε ήταν ένας τέλειος συνδυασμός, να γίνω γιατρός και να ασχοληθώ και με την ομορφιά.

Απ ΄ότι μαθαίνω έχετε και καλές τιμές…

Ισχύει γιατί πιστεύω ότι  ομορφιά δε πρέπει να αποτελεί «είδος πολυτελείας». Και πρέπει να είναι προσιτή σε όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες: Aristocrat Plastic Surgery & Beauty Clinic

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 48 11528 Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 0722 3000

Videographer: Βασίλης Οικονόμου