Την Κυριακή η ισπανική βασιλική οικογένεια γιόρτασε το Πάσχα και τα 60 χρόνια της θρησκευτικής γιορτής των Παθών του Χριστού στο Chinchón. Ο βασιλιάς Φελίπε με τη βασίλισσα Λετίσια και τις δύο κόρες τους, Λεoνόρ και Σοφία έφτασαν την Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023 στη Μαδρίτη. Η πριγκίπισσα Λεονόρ που ακολουθεί το βρετανικό σχολικό ημερολόγιο, έφτασε στην ώρα της στη Μαδρίτη, όπου την περίμεναν με ανυπομονησία οι γονείς και η αδερφή της.

Παλαιότερα ο Χουάν Κάρλος και η Σοφία μάζευαν γύρω τους παιδιά, γαμπρούς, κουνιάδες και εγγόνια για τις γιορτές του Πάσχα. Οι υποθέσεις, η παραίτηση, η εξορία του πρώην βασιλιά και τελικά η υγειονομική κρίση θα έχουν βάλει τέλος σε αυτή την παράδοση. Η Σοφία βρίσκεται στη Μαγιόρκα για να γιορτάσει το Πάσχα, μαζί με την αδερφή της πριγκίπισσα Ειρήνη.

Οικογενειακή εμφάνιση

Ο 55χρονος βασιλιάς Φελίπε και η 50χρονη βασίλισσα Λετίσια, με αφορμή την αργία του Πάσχα πέρασαν λίγες μέρες το σπίτι με τη δεύτερη κόρη τους, την 15χρονη Ινφάντα Σοφία, περιμένοντας την επιστροφή της μεγαλύτερης κόρης τους στο σπίτι. Η πριγκίπισσα της Αστούριας σπουδάζει στο UWC Atlantic College στην Ουαλία και ως εκ τούτου ακολουθεί το βρετανικό σχολικό ημερολόγιο.

Ο Τύπος περίμενε με ανυπομονησία τη βασιλική οικογένεια για μια ιδιωτική πασχαλινή έξοδο. Η έξοδος έγινε τελικά στο Chinchón, ανάμεσα σε αμπελώνες και ελαιώνες, περίπου 45 χιλιόμετρα από τη Μαδρίτη.

Aνταλλαγή ρούχων και αξεσουάρ

Η άφιξη της βασιλικής οικογένειας στο Chinchón είχε κρατηθεί μυστική. Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια επέλεξαν αυτήν την πόλη στην κοινότητα της Μαδρίτης για να γιορτάσουν το Πάσχα. Η ζωντανή αναπαράσταση των Παθών του Χριστού λαμβάνει χώρα σε αυτήν την τοποθεσία από το 1963. Η θρησκευτική γιορτή γιόρτασε φέτος την 60ή επέτειό της.

Η 17χρονη πριγκίπισσα Λεονόρ, επέλεξε για την εμφάνισή της ένα αμάνικο παλτό, Roberto Verino, που είχε φορέσει στο παρελθόν η μητέρα της. Η πριγκίπισσα μάλιστα φορούσε μαύρα δερμάτινα mules που η μητέρα της αλλά και η αδερφή της είχαν ήδη φορέσει στο παρελθόν.

Με τη σειρά της, η βασίλισσα Λετίσια φορούσε μια boho μπλούζα με κεντήματα από τα καταστήματα Sfera, αξίας 29,99 ευρώ και μπαλαρίνες Βoss. To τοπ ανήκει στην πριγκίπισσα Λεονόρ αφού το έχει διαλέξει στο παρελθόν σε δημόσια έξοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ