Η βασίλισσα Λετίσια συνόδευσε τον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε στην επέτειο των 100 χρόνων του La Casa del Libro. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο El Circle de Bellas Artes, στη Μαδρίτη. Η 50χρονη βασίλισσα επέλεξε για την εμφάνισή της το αγαπημένο χρώμα των royals που δεν είναι άλλο από το πορτοκαλί.

Η βασίλισσα της Ισπανίας συνδύασε το πορτοκαλί σύνολό της με χρυσές γόβες και χρυσή τσάντα clutch. Ολοκλήρωσε το look της με χρυσά σκουλαρίκια. Το μακιγιάζ που προτίμησε ήταν για ακόμα μία φορά minimal ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε ελαφριούς κυματισμούς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Λετίσια επιλέγει για την εμφάνισή της το αγαπημένο χρώμα των royals.

Το αγαπημένο χρώμα των royals

Την προτίμησή τους στο πορτοκαλί έχουν δείξει σε επίσημες εμφανίσεις τους πολλές ακόμα royals. Η βασίλισσα Ράνια έχει τιμήσει το συγκεκριμένο χρώμα αρκετές φορές με την πιο πρόσφατη να είναι τον Σεπτέμβριο του 2022 σε εκδήλωση για τις γυναίκες στη Νέα Υόρκη.

Το πορτοκαλί ήταν ένα από τα αγαπημένα και της βασίλισσας Ελισάβετ που προτιμούσε πάντα τα έντονα χρώματα. Την ίδια προτίμησε έχουν δείξει και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανία όπως η πριγκίπισσα Κάθριν, η πριγκίπισσα Μαίρη και η πριγκίπισσα Ευγενία.

Η πριγκίπισσα Ευγενία τον Ιούλιο του 2022.

Φωτογραφίες: Abaca

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ