Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από την Παρασκευή (1/12) το γεγονός πως ο βασιλιάς Κάρολος στη συνάντησή του με τον Ρίσι Σουνάκ φόρεσε γραβάτα με ελληνικές σημαίες.

Η γραβάτα όμως εκτός από ελληνικές σημαίες έχει και ελληνική καταγωγή, αφού την έχει φτιάξει η σχεδιάστρια Μαριάννα Παγώνη.

Πώς όμως έφτασε στα χέρια του βασιλιά η συγκεκριμένη γραβάτα;

Η Μαριάννα Παγώνη, σχεδιάστρια της γραβάτας, μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και της αποκάλυψε πώς ο Κάρολος απέκτησε αυτή τη γραβάτα.

Η «Βασίλισσα» της γραβάτας Μαριάννα Παγώνη αποκάλυψε στη δημοσιογράφο πως ο Βασιλιάς Κάρολος επέλεξε να φορέσει ελληνική γραβάτα δια χειρός της σε πολλές περιστάσεις, όπως στην επίσημη επίσκεψη του προέδρου της Νοτίου Κορέας με τη σύζυγό του στο Λονδίνο, αλλά και κατά τη διάρκεια της διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή (COP28), όπου ηγέτες κρατών από ολόκληρο τον κόσμο έχουν συρρεύσει στο Ντουμπάι.

Όπως εξήγησε η Μαριάννα Παγώνη στη Σάσα Σταμάτη αυτή τη γραβάτα τη φτιάχνουν εδώ και 20 χρόνια, κοστίζει 80 ευρώ και είναι δώρο που έχει λάβει ο βασιλιάς Κάρολος από την ιδιοκτήτρια του zeus & dione, κ. Μιμίκα Κολοτούρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ