Μια αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος στο Ηappy Day της Τρίτης. Ο δημοσιογράφος τόνισε πως ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της Νίνα Φλορ, Τόμας έχει αγοράσει ένα πολυτελές ακίνητο στην πιο ακριβή περιοχή της Αθήνας. Ο πεθερός του Φίλιππου και Ελβετός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έκανε μια «χρυσή» αγορά!

Ο Τόμας και η Νίνα Φλορ στον γάμο της με τον Φίλιππο τον Οκτώβριο του 2021 στη Μητρόπολη Αθηνών.

Μπορεί ο Παύλος να αναζητά μια κατοικία σε περιοχή φιλέτο της ελληνικής πρωτεύουσας αλλά όπως φαίνεται, ο συμπέθερος της οικογένειας έκανε την κίνηση ματ. Μάλιστα, τo συγκεκριμένο ακίνητο που βρίσκεται στην Ηρώδου Αττικού πουλήθηκε έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι διάσημοι γείτονες του Τόμας και της Νίνα Φλορ

Η Ηρώδου Αττικού είναι ένας από τους πιο ακριβούς δρόμους της Ελλάδας αλλά και όλης της Ευρώπης όσο αφορά τον κτηματομεσιτικό χάρτη. Βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας και έχει πάρει το όνομά της από τον αρχαίο ρήτορα Ηρώδη τον Αττικό.

Η οδός οδηγεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ αποτελεί το ανατολικό όριο του Εθνικού Κήπου. Επί της ανατολικής πλευράς βρίσκεται το Προεδρικό Μέγαρο αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου, όπου είναι το επίσημο γραφείο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας από το 1982. 

Εδώ διαμένουν σημαντικά πρόσωπα από τον πολιτικό, πολιτιστικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανάμεσα στους επιφανείς κατοίκους της οδού είναι ο εφοπλιστής Νίκος Πατέρας, ο Έλληνας επιχειρηματίας και τραπεζίτης που διετέλεσε, μεταξύ άλλων, διοικητής της Εθνικής Τράπεζας,  Στέλιος Παναγόπουλος αλλά και η Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου, ιδρύτρια του Μουσείου Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ