Μια αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος στο Ηappy Day της Τρίτης. Ο δημοσιογράφος τόνισε πως ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της Νίνα Φλορ, Τόμας έχει αγοράσει ενα πολυτελές ακίνητο στην πιο ακριβή περιοχή της Αθήνας.

Μπορεί ο Παύλος να αναζητά μια κατοικία σε περιοχή φιλέτο της ελληνικής πρωτεύουσας αλλά όπως φαίνεται, ο συμπέθερος της οικογένειας έκανε την κίνηση ματ. Μάλιστα, τo συγκεκριμένο ακίνητο που βρίσκεται στην Ηρώδου Αττικού πουλήθηκε έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ.

«Με δικό του ασανσέρ, βλέπει Αίγινα, Ακρόπολη»

«Ο πεθερός του Φίλιππου, ο Τόμας Φλορ, ο αεροταξιτζής το αγόρασε. Η Vista Jet τι είναι ρε παιδιά; Αεροταξί. Το διαμέρισμα το πήρε ο μπαμπάς της Νίνα Φλορ. Ο μπαμπάς έχει δύο δις εταιρεία. Με δικό του ασανσέρ, βλέπει Αίγινα, Ακρόπολη. Έχω πάει στο διπλανό! Είχα κάνει κάποτε μια εξυπηρέτηση στον γιο μιας τηλεστάρ που τότε έμενε εκεί με τον σύντροφό της» ανέφερε χαρακτηριστικά χωρίς να θέλει να αποκαλύψει το όνομα της γνωστής παρουσιάστριας που ζει στο συγκεκριμένο οικοδόμημα.

Να θυμίσουμε ότι ο γάμος της Νίνα Φλορ και του Φίλιππου, του μικρότερου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, έγινε στη Μητρόπολη των Αθηνών τον Οκτώβριο του 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ