Την τελευταία του πνοή λίγο πριν να κλείσει τα 81 του χρόνια άφησε την περασμένη εβδομάδα ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού πενταγράμμου έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η κηδεία του έγινε δυο μέρες μετά από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών με τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου να είναι συντετριμμένες.

Μια εβδομάδα μετά, όμως. δημοσίευμα της εφημερίδας On Time κάνει γνωστή την κρυφή επιθυμία του Τόλη Βοσκόπουλου, την οποία μάλιστα έχει αναλάβει να υλοποιήσει η κόρη του. Μαρία.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής που έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας ήθελε να βοηθήσει τους νέους καλλιτέχνες. Ο ίδιος είχε περάσει πολλές δυσκολίες μέχρι να φθάσει στο απόγειο της δόξας του κι αυτός ήταν ο λόγος που ήθελε να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του και θα βοηθά νέους καλλιτέχνες.

Βασικό του μέλημα ήταν να στηρίξει την ελληνική μουσική και όσους θέλουν να ακολουθήσουν το τραγούδι και χρειάζονται οικονομική στήριξη. Αυτό το ίδρυμα, μάλιστα, φαίνεται πως θέλει να υλοποιήσει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο η κόρη του -και μεγάλη του θαυμάστρια- Μαρία Βοσκοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ