Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος μπαίνει καθημερινά στα σπίτια των τηλεθεατών μέσα από την τηλεοπτική του κουζίνα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Όχι όμως σήμερα, αφού ο σεφ εγκλωβίστηκε μέσα σε ένα ασανσέρ και χρειάστηκε ώρες για να καταφέρει να βγει. Αυτή δεν ήταν η μόνη ατυχία της ημέρας. Στη συνέχεια καθώς πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του διαπίστωσε ότι το λάστιχό του είχε σκάσει! Καθόλου εύκολη μέρα θα έλεγε κανείς. Ωστόσο ο σεφ δεν έχασε το κέφι του και μοιράστηκε με χιουμοριστικό τρόπο τις ατυχίες της ημέρας με ένα βίντεο μέσα από το Instagram.

Ο σεφ διατηρεί δυνατή επικοινωνία με τον κόσμο μέσα από τον λογαριασμό του και στη συνέχεια της ημέρας μας αποκάλυψε και μια φωτογραφία του από το παρελθόν. Σε αυτή απεικονίζεται ο Τίμος Ζαχαράτος στην εφηβεία του μαζί με τους φίλους του.

Ο 32χρονος σεφ Τίμος Ζαχαράτος μεγάλωσε στην Πάτρα και πριν από λίγους μήνες είχε μοιραστεί στο ΟΚ! την ιεροτελεστία που είχε με την οικογένειά του να μαγειρεύουν όλοι μαζί τις Κυριακές. «Είμαστε πολυμελής οικογένεια, έχω άλλα τέσσερα αδέλφια. Ο πατέρας μου είχε μια ιδέα για να είμαστε μαζί κάθε Κυριακή. Όλη η οικογένεια μαγειρεύαμε μαζί, ήταν μια ιεροτελεστία που απολαμβάναμε. Αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τα αδέλφια μου που μένουν στην Πάτρα. Η μαμά κάνει μια συγκλονιστική πιπερόπιτα και όλοι οι υπόλοιποι φτιάχνουμε χειροποίητα τυροπιτάκια. Οι γονείς μου είναι σύγχρονοι γονείς. Πάντα μας έλεγαν να ακολουθήσουμε αυτό που θέλει η καρδιά μας. Αυτή ήταν η καθημερινή τους κουβέντα σε εμάς και είναι πάντα δίπλα μας», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ