Πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια ενώθηκε όλη μαζί στις ΗΠΑ για την αποφοίτηση του μεγαλύτερου Κωνσταντίνου Αλέξιου, στο Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν. Ο Παύλος, η Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους γευμάτισαν σε εστιατόριο της περιοχής.

Σήμερα τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ ποζάρουν ξανά μαζί με επίσημη ενδυμασία. Στη φωτογραφία που δημοσίευσαν τόσο η Μαρία Ολυμπία, όσο και ο αδελφός της Αχιλλέας Ανδρέας, διακρίνονται επίσης o Κωνσταντίνος Αλέξιος και ο Οδυσσέας Κίμωνας.

Η Μαρία Ολυμπία ξεχωρίζει με το στυλ της μέσα στο μπλε φλοράλ φόρεμά της το οποίο έχει συνδυάσει με ένα headband σε σκούρο χρώμα. Με κοστούμια και παρόμοιες χρωματιστές γραβάτες τα τρία της αδέλφια που τη συνοδεύουν σε ξωκκλήσι όπως αποκάλυψε ο Αχιλλέας Ανδρέας.

Αν και δεν αποκάλυψαν την περίσταση, κάποιοι πιθανολογούν ότι τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ πηγαίνουν στον γάμο της 27χρονης πριγκίπισσας Μαφάλντα της Βουλγαρίας, που είναι καλή φίλη της Μαρίας Ολυμπίας.

Ο γάμος της Μαφάλντα γίνεται σήμερα στη Μαγιόρκα και η πριγκίπισσα θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον βρετανό κεφαλαιούχο Μαρκ Αμπουσλέιμαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ