Μετά από 15 περίπου χρόνια κοινής ζωής και πορείας, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας έχοντας στην αγκαλιά του την κόρη τους. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και είναι στα καλύτερά του.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους στο Instagram. Η μικρή ήρθε στον κόσμο το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου και τους γέμισε χαμόγελα χαράς.

Τα 15 χρόνια κοινής ζωής και ο μυστικός γάμος

Τον Νοέμβρη του 2023 ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε πρόσφατα με την αγαπημένη του Αγοραστή Αρβανίτη. Το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και όπως είπε ο ηθοποιός ήταν μια φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε και να μην γίνει.

«Έχω παντρευτεί. Το λέω πρώτη φορά επειδή με ρώτησες. Όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα ότι έγινε. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά αλλά παραπάνω δεν θα πω.

Δεν ήταν το επόμενο βήμα, ήταν μία φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να μην γίνει. Και να μη γινόταν, είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι ένα χαρτί που και ο άλλος θα αισθανθεί ασφάλεια με εσένα κι εσύ με αυτόν. Ενώ δεν είναι τίποτα για εμένα, είναι μία επισφράγιση. Αισθάνθηκα πολύ ωραία που έγινε», δήλωσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Τι έλεγε τον περασμένο Απρίλιο ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για το ενδεχόμενο να παντρευτούν;

«Για μένα είναι πολύ εύκολη η σκηνική συνύπαρξη, ειδικά μετά από κάποια χρόνια που εδραιώνεται περισσότερο η σχέση και οι κώδικες. Δηλαδή τώρα θεωρώ πως έχουμε αποκτήσει πολύ δυσεύρετους κώδικες επικοινωνίας και για το ανθρώπινο κομμάτι αλλά και για το επαγγελματικό. Μπορούμε με τα μάτια πια να συνεννοηθούμε» ανέφερε η Αγοραστή Αρβανίτη σε κοινή συνέντευξή τους.

«Ο πυρήνας της σχέσης μας είναι πολύ γερός και δυνατός και, αν μπορέσουμε και μεγαλώσει, εννοείται πως θα είναι καλοδεχούμενο. Απλά δεν προγραμματίζονται και όλα. Δεν «κοβόμασταν» ποτέ για τον γάμο γιατί γενικά σκεφτόμαστε πως, αν ποτέ μας την βαρέσει, μπορεί και να το κάνουμε. Δεν είμαστε ούτε αρνητικοί ούτε κατά, όπως νιώθει ο καθένας, παρότι δεν ξέρω αν έχουμε αυτή την ανάγκη του να μας δίνει κάτι μια τέτοια σπίθα. Αυτό το ότι είσαι ακόμη ζευγάρι, ότι «τα έχουμε», έχει κάτι ωραίο», έλεγε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στην εκπομπή «Δύο στη 1».

Μαζί στη ζωή, μαζί και στη δουλειά

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε όταν η Αγοραστή Αρβανίτη ήταν ακόμα στο Πανεπιστήμιο, ενώ ένα από τα πρώτα πράγματα που τη γοήτευσαν πάνω του, ήταν το ταλέντο του αλλά και η καλοσύνη του.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη έχουν συνυπάρξει πολλές φορές μέσα στα χρόνια στο θεατρικό σανίδι, ενώ κάποια στιγμή οι δυο τους συναντήθηκαν και τηλεοπτικά στη σειρά «Daddy Cool».

Η κινηματογραφική τους συνάντηση έγινε το 2014 στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Θανάση Τσαλταμπάση και στην ταινία «Πέμπτη και 12».

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ