Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε πρόσφατα με την αγαπημένη του Αγοραστή Αρβανίτη. Το ζευγάρι είναι μαζί 14 χρόνια και όπως είπε ο ηθοποιός ήταν μια φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε και να μην γίνει.

«Έχω παντρευτεί. Το λέω πρώτη φορά επειδή με ρώτησες. Όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα ότι έγινε. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά αλλά παραπάνω δεν θα πω.

Δεν ήταν το επόμενο βήμα, ήταν μία φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να μην γίνει. Και να μη γινόταν, είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι ένα χαρτί που και ο άλλος θα αισθανθεί ασφάλεια με εσένα κι εσύ με αυτόν. Ενώ δεν είναι τίποτα για εμένα, είναι μία επισφράγιση. Αισθάνθηκα πολύ ωραία που έγινε», δήλωσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στην κάμερα του Fays’ Time και στον Χρήστο Λυσσέα.

Τι έλεγε τον περασμένο Απρίλιο ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για το ενδεχόμενο να παντρευτούν;

«Για μένα είναι πολύ εύκολη η σκηνική συνύπαρξη, ειδικά μετά από κάποια χρόνια που εδραιώνεται περισσότερο η σχέση και οι κώδικες. Δηλαδή τώρα θεωρώ πως έχουμε αποκτήσει πολύ δυσεύρετους κώδικες επικοινωνίας και για το ανθρώπινο κομμάτι αλλά και για το επαγγελματικό. Μπορούμε με τα μάτια πια να συνεννοηθούμε» ανέφερε η Αγοραστή Αρβανίτη σε κοινή συνέντευξή τους.

«Ο πυρήνας της σχέσης μας είναι πολύ γερός και δυνατός και, αν μπορέσουμε και μεγαλώσει, εννοείται πως θα είναι καλοδεχούμενο. Απλά δεν προγραμματίζονται και όλα. Δεν «κοβόμασταν» ποτέ για τον γάμο γιατί γενικά σκεφτόμαστε πως, αν ποτέ μας την βαρέσει, μπορεί και να το κάνουμε. Δεν είμαστε ούτε αρνητικοί ούτε κατά, όπως νιώθει ο καθένας, παρότι δεν ξέρω αν έχουμε αυτή την ανάγκη του να μας δίνει κάτι μια τέτοια σπίθα. Αυτό το ότι είσαι ακόμη ζευγάρι, ότι «τα έχουμε», έχει κάτι ωραίο», έλεγε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στην εκπομπή «Δύο στη 1».

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Ήρθε ως φυσική εξέλιξη το ότι θα γινόμουν ηθοποιός»

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός γάμου με την Αγοραστή Αρβανίτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ