Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Στα Σύρματα», ο Θανάσης Τσαλταμπάσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά.

Ο ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφέρθηκε στους απαιτητικούς χρόνους που έχει η δουλειά του ηθοποιού, για το πόσο δύσκολη ήταν η πρώτη του χρονιά, για το πώς έφτασε να γίνει ηθοποιός, αλλά και για τη νέα σειρά της ΕΡΤ.

Πώς πήραν οι γονείς του το γεγονός πως θα γινόταν ηθοποιός;

Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε ότι και οι γονείς του το ήξεραν ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική αν και σπούδαζε κάτι τελείως διαφορετικό.

«Ήρθε ως φυσική εξέλιξη το ότι θα γινόμουν ηθοποιός. Και οι γονείς μου το ήξεραν. Από μικρό με πήγαιναν στο θέατρο, και από μικρός έπαιζα. Νομίζω ότι και οι ίδιοι ήξεραν ότι και που θα τελειώσω τη σχολή θα πάω να γίνω ηθοποιός, απλώς είχαν μια ελπίδα μήπως πάρω το πτυχίο και…

Οι γονείς μου με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Ήρθα στη σχολή και ενώ ζήτησα να δουλέψω για να βγάλω τα προς το ζην, ο πατέρας μου είπε “όχι θα είναι όλα από εμένα για να αφοσιωθείς στη σχολή αυτά τα τρία χρόνια”», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός γάμου με την Αγοραστή Αρβανίτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ