Στην ομάδα των «Διασήμων« στο Survivor 2024 βρέθηκε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντσογλου, έχοντας τη στήριξη της πρώην συντρόφου του, Αγγελικής Ηλιάδη και του γιου του, Βασίλη. Ο διάσημος ΄Έλληνας αθλητής ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο και στην πρεμιέρα μας έδωσε ήδη μια γεύση από τις επιδόσεις του στα αθλήματα.

Μπάινοντας στο reality επιβίωσης πολλοί αναρωτήθηκαν ποια θα ήταν η στάση της οικογένειάς του για αυτήν την απόφαση. Όπως αποκάλυψε η πρώην σύντροφός του και μητέρα του παιδιού του, η επιλογή του αυτή τους ενθουσίασε όλους.

Η στήριξη της Αγγελικής Ηλιάδη στο Survivor

Ο Σάββας Γκέντσογλου και η Αγγελική Ηλίάδη διατηρούν άψογες σχέσεις μετά τον χωρισμόι τους, για χάρη του παιδιού τους. Ο γνωστός αθλητής ήταν πάντα κοντά στον μικρό Βασίλη, αλλά και στον μεγάλο γιο της Αγγελικής Ηλιάδη, Μπάμπη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Ο Σάββας ήταν καταπληκτικός, όπως τον περίμενα, όπως ήξερα ότι θα είναι, ήταν πάρα πολύ καλός στους στόχους και πολύ γρήγορος. Χάρηκα πάρα πολύ που τον είδα να μπαίνει με τέτοια διάθεση από τον πρώτο αγώνα. Ο γιος μου ούρλιαζε στο σπίτι, έπεφτε κάτω χτυπιόταν, ήταν πάρα πολύ χαρούμενος για τον μπαμπά του. Είχαμε κάνει φαν κλαμπ και φωνάζαμε όλοι στο σπίτι. Πιστεύω ότι θα έχει μια φανταστική πορεία στο Survivor», περιέγραψε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πώς έπεισε τον Σάββα Γκέντσογλου να λάβει μέρος στο Survivor. «Ήμασταν 10 μέρες μαζί, περάσαμε τις γιορτές μαζί, είναι πολύ ωραίο αυτό και για τα παιδιά. Το συζητήσαμε όλοι μαζί όλο αυτό και του έβαλα κι εγώ την ιδέα να πάει. Όταν αποχώρησα από το Celebrity είχα την πρόταση για το Survivor. Όμως μου ήταν δύσκολο να γυρίσω για 20 μέρες και να μην προλάβω να δω τα παιδιά μου και να κάνω τις δουλειές μου. Είπα γιατί δεν το λέτε στον Σάββα που του αρέσει το project. Του έκανα κι εγώ πλύση εγκεφάλου να πάει. Ευτυχώς που πήγε», ανέφερε αποκαλύπτοντας πως η ίδια το έχει μετανιώσει που αρνήθηκε τη συμμετοχή της.

Η γνωριμία, η σχέση και ο γιος τους, Βασίλης

Παρά τα 13 χρόνια διαφοράς τους ο Σάββας Γκέντσογλου και η Αγγελική Ηλιάδη έζησαν έναν φλογερό έρωτα που κράτησε για χρόνια. Ο έρωτάς τους ξαφνικός από το πουθενά! «Οταν συνάντησα την Αγγελική, ένιωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Οσο περισσότερο τη γνώριζα τόσο έβλεπα ότι μπορούσα να κάνω οικογένεια μαζί της. Η Αγγελική με συμπληρώνει. Ταιριάζουμε πάρα πολύ. Θεωρώ πολύ σημαντικό, επίσης, ότι από την πρώτη μέρα έχω πολύ όμορφη σχέση με τον Μπάμπη. Είναι λογικό να έχει ανάγκη από ορισμένα πράγμα που δεν τα είχε μεγαλώνοντας και προσπαθώ όσο μπορώ να του τα προσφέρω» είχε πει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

«Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Αγγελική δεν με είχε δει. Εκείνη την περίοδο έπαιζα στο εξωτερικό και είχα έρθει για ένα Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα. Την είδα σε ένα νυχτερινό κέντρο από μακριά και από εκείνο το βράδυ έκανα τα πάντα για να έρθω σε επαφή μαζί της» τόνισε. «Με τον Σάββα επικοινωνούσαμε τρεις μήνες προτού συναντηθούμε. Και όταν έγινε αυτή η πρώτη συνάντηση, πραγματικά νιώσαμε κάτι. Δεν ξέρω αν ήταν γραφτό να συναντηθούμε, αλλά κάποια πράγματα τα καταλαβαίνεις από την αρχή» ήταν τα δημόσια λόγια της σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!.

Από το 2013 ως το 2018 οι δυο τους ήταν full in love. Το 2014 απέκτησαν τον γιο τους, τον μικρό Βασίλη, ο οποίος μαζί με τον μεγάλο του αδελφό Μπαμπίνο (γιο του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη και της τραγουδίστριας) ολοκλήρωσαν την ευτυχία της Αγγελικής Ηλιάδη.

Ο χωρισμός του Σάββα Γκέντσογλου και της Αγγελικής Ηλιάδη

Ο χωρισμός τους ήταν ξαφνικός, όπως και ο έρωτάς τους. Στις αρχές του 2019, σκάει η είδηση ότι το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφασίζει να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής προσπάθησαν να κρατήσουν άψογες σχέσεις για χάρη του γιου τους, με την Ηλιάδη να είναι εκείνη που πήρε την απόφαση για τον χωρισμό.

«Ηταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δύο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους, στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν. Είτε είμαστε μαζί είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά» είχε αποκαλύψει η ίδια στην Ελεονώρα Μελέτη για τον χωρισμό της.

Η καραντίνα που τους ένωσε και οι άψογες σχέσεις

Η καραντίνα και η πανδημία του κορονοϊού τους ένωσε και πάλι. Το 2020 το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να μείνει κάτω από την ίδια στέγη, περνώντας μαζί αυτή τη δύσκολη περίοδο με τον κορονοϊό.

Ο Σάββας Γκέντσογλου εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και σε μια άδειά του στη χώρα μας τον εγκλώβισε η καραντίνα εδώ! Ετσι μένει ξανά κάτω από τη ίδια στέγη με την πρώην αγαπημένη του και οι δυο τους, όμως, διατηρούν άψογες σχέσεις μέχρι και τώρα, με τον ίδιο να δίνει το «παρών» σε όλες τις οικογενειάκες εκδηλώσεις.

Και μπορεί και οι δυο να έχουν προχωρήσει στη ζωή τους και να έχουν κάνει και άλλες σχέσεις, έπειτα από τον χωρισμό τους, οι δυο τους όμως στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον.

Φωτογραφίες: NDP.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ