Η Αγγελική Ηλιάδη έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο πολύ στηρίζει τον πρώην σύντροφό της Σάββα Γκέντσογλου με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις. Με αφορμή την πρεμιέρα του Survivor 2024 η τραγουδίστρια αποκάλυψε τον ρόλο που έπαιξε στο ταξίδι του πρώην ποδοσφαιριστή στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τις αντιδράσεις του γιου τους, Βασίλη όταν είδε τον μπαμπά του να αγωνίζεται στο reality επιβίωσης.

«Ο Σάββας ήταν καταπληκτικός, όπως τον περίμενα, όπως ήξερα ότι θα είναι, ήταν πάρα πολύ καλός στους στόχους και πολύ γρήγορος. Χάρηκα πάρα πολύ που τον είδα να μπαίνει με τέτοια διάθεση από τον πρώτο αγώνα. Ο γιος μου ούρλιαζε στο σπίτι, έπεφτε κάτω χτυπιόταν, ήταν πάρα πολύ χαρούμενος για τον μπαμπά του. Είχαμε κάνει φαν κλαμπ και φωνάζαμε όλοι στο σπίτι. Πιστεύω ότι θα έχει μια φανταστική πορεία στο Survivor», περιέγραψε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πώς έπεισε τον Σάββα Γκέντσογλου να λάβει μέρος στο Survivor. «Ήμασταν 10 μέρες μαζί, περάσαμε τις γιορτές μαζί, είναι πολύ ωραίο αυτό και για τα παιδιά. Το συζητήσαμε όλοι μαζί όλο αυτό και του έβαλα κι εγώ την ιδέα να πάει. Όταν αποχώρησα από το Celebrity είχα την πρόταση για το Survivor. Όμως μου ήταν δύσκολο να γυρίσω για 20 μέρες και να μην προλάβω να δω τα παιδιά μου και να κάνω τις δουλειές μου. Είπα γιατί δεν το λέτε στον Σάββα που του αρέσει το project. Του έκανα κι εγώ πλύση εγκεφάλου να πάει. Ευτυχώς που πήγε», ανέφερε αποκαλύπτοντας πως η ίδια το έχει μετανιώσει που αρνήθηκε τη συμμετοχή της.

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2024: Η Αγγελική Ηλιάδη στηρίζει τον Σάββα Γκέντζογλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ