Για σχεδόν 20 χρόνια ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν αχώριστοι. Η είδηση του διαζυγίου τους προκάλεσε τεράστια έκπληξη στα ελληνικά και τα διεθνή ΜΜΕ. Και μπορεί το «παραμύθι» να μην είχε αίσιο τέλος, όμως οι δυο τους εξακολουθούν να σέβονται και να εκτιμούν ο ένας τον άλλο.

Οι πρώτες πληροφορίες γύρω από την κρίση στον γάμο του λαμπερού ζευγαριού ξεκίνησαν το 2019: «Ήταν ένα θέμα που είχε συζητηθεί πολύ στους κοσμικούς κύκλους» επιβεβαιώνει στο ΟΚ! άνθρωπος από το ευρύτερο περιβάλλον τους.

«Την ίδια στιγμή όμως εκείνοι συνέχιζαν να φωτογραφίζονται μαζί και να ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Ουσιαστικά, με αυτό τον τρόπο απαντούσαν αθόρυβα στις φήμες». Σύμφωνα με άλλες πηγές, τα σοβαρά προβλήματα υγείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ανέβαλαν την ανακοίνωση της απόφασής τους να τραβήξουν παράλληλους και όχι κοινούς δρόμους. Όσο περνούσε όμως ο καιρός οι χωριστές εμφανίσεις τους γίνονταν περισσότερες, χωρίς όμως να δίνουν ποτέ δικαιώματα για σχόλια. Μάλιστα, πρόσφατα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους διαψεύδονται κατηγορηματικά από το στενό τους περιβάλλον.

«Η σχέση τους διακατέχεται από αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση. Δεν υπήρξαν παράλληλες σχέσεις ούτε από τη μία πλευρά ούτε από την άλλη» συμπληρώνει η ίδια πηγή. Τόσο στην κηδεία του πατέρα του Νικόλαου όσο και στο μνημόσυνο του Λονδίνου, στις 27 Φεβρουαρίου, οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί και τίποτα δεν φανέρωνε την απόσταση που τους χώριζε. «Δεν αποφάσισαν μέσα σε μια μέρα να πάρουν διαζύγιο. Απλά με το πέρασμα του χρόνου χάθηκε το ερωτικό στοιχείο ανάμεσά τους, όπως συμβαίνει σε τόσα ζευγάρια εκεί έξω» αποκαλύπτει άλλη πηγή. «Μπορεί να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να γίνουν γονείς. Αυτό όμως είναι κάτι που το συζητούν οι άλλοι για εκείνους και ποτέ οι ίδιοι. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα». Σε αυτή τη φάση, όπως φάνηκε άλλωστε και από την κοινή δήλωσή τους, το διαζύγιό τους θα είναι απόλυτα συναινετικό και ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ έχουν ήδη φροντίσει να διευθετήσουν μέσω των δικηγόρων τους όποιες οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί να είχαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ!, στην ευρύχωρη μεζονέτα τους στο Καστρί θα συνεχίσει να μένει εκείνη, ενώ εκείνος φέρεται να έχει ήδη βρει ένα πολυτελές διαμέρισμα που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Τατιάνα Μπλάτνικ: Με ανανεωμένο look στην Αθήνα λίγο πριν από την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Νικόλαο

Νικόλαος: Πού βρισκόταν την ημέρα της ανακοίνωσης του διαζυγίου με την Τατιάνα Μπλάτνικ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ