Αίσθηση έκανε το απόγευμα της Παρασκευής 19 Απριλίου η είδηση πως ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ παίρνουν διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση που τόνιζε μεταξύ άλλων πως: «και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια« και πως «θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους…»,

Ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ και την αδελφή του Θεοδώρα στον γάμο του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ τον Οκτώβριο του 2012 στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα την ίδια μέρα της ανακοίνωσης του διαζυγίου, ο Νικόλαος βρισκόταν σε εκδήλωση της Axion Hellas στην Αμοργό. Σχετικά stories στο Ιnstagram ανέβασε η πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης, Αλίκη Δρακούλη.

Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός προσπαθεί να προσφέρει ιατρική περίθαλψη και υποδομές στα απομακρυσμένα νησιά της Ελλάδας. Ο Νικόλαος δείχνει να στηρίζει ένθερμα τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό με παρουσία του σε εκδηλώσεις του οργανισμού.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Super Κατερίνα»:

Διαβάστε επίσης: Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι φήμες για τρίτο πρόσωπο – Έχουν ήδη προχωρήσει στη ζωή τους;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ